Junák - český skaut, středisko Dvojka Teplice, z. s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Nové skautské centrum v Teplicích

Skautské středisko Dvojka Teplice se dlouhodobě rozrůstá. Stávající zázemí v přežívajícím se likusáku ze 70. let nedostačuje kapacitou, technickým stavem ani dalšími požadavky. Na pozemku v ulici Palackého postavíme nové skautské centrum - s Vaší pomocí již v roce 2020, na 30. výročí našeho střediska!

vybíráme od 4.9.2017
82 990 Kč

přispělo

47 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Novou klubovnu jsme plánovali jako velké komunitní centrum, ale z toho sešlo. Máme proto plán, jak postavit skromnější klubovny, které by mohly holkám a klukům z našich sedmi oddílů sloužit už za dva roky. Koupili jsme pozemek, odstranili z něj ruinu, začínáme budovat přípojky a projektujeme samotnou stavbu. Na podzim 2019 by měla stát hrubá stavba.
Stavba nás vyjde podle předběžných odhadů na 4 až 5 milionů korun. Od přátel a podporovatelů, jako jste Vy, chceme získat alespoň milion. Více o nové klubovně se můžete dočíst zde. Chcete-li dostávat e-mailem stavební deník naší klubovny, zaregistrujte si jeho odběr.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím Vám palce ať se dobré dílo podaří.

Ludvík Macháček
1 000 Kč

Brno drží palce Teplicím! ;)

Dárce
500 Kč

Ať se stavba daří :)

Tomáš Vohralík

:)

rodina Tkáčiková

Hodne stesti a pevne nervy.

Jiri Lukes
5 000 Kč

Zpráva od skautských benjamínků - Žížal.
Žížaly - Pondělníci sbírali při dnešní schůzce ořechy na skautské zahradě, aby také přispěli na novou klubovnu. První výdělek je 407,-Kč! A budeme pokračovat. Další ořechy nasušíme a rozjedeme akci "Tři oříšky pro klubovnu".

Martin Ryba
407 Kč

Fandíme skautu:)

Jan Veselý
2 000 Kč

Skaut je super organizace. Každou chvíli nejsou děti doma 😉.

Martin Parůžek

Veselé vánoce a šťastný nový rok.

Zdeněk a Jana Kotalovi
10 000 Kč

Má to dva důvody. Rodinný a estetický. Rodinný nebudu rozvádět, prostě máme jeden žlutý šátek doma. Estetický souvisí s tou riunou za policejním panelákem, nechť zmizí a Teplice budou zase o něco krásnější.

Jaroslav Poláček
5 000 Kč