SPOLU Olomouc, z. ú.


Lidé s postižením Sport a volný čas

SPORŤÁK - sportovní program pro lidi s mentálním postižením

SPORŤÁK umožňuje lidem s mentálním postižením aktivně trávit volný čas a rozvíjet své pohybové a sociální schopnosti a dovednosti a to s podporou asistentů, která je pro ně nezbytná. Pomozte a darujte lidem s mentálním postižením hodiny sportu!

Chci podpořít SPORŤÁK!

16 191 Kč

přispělo

25 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Pravidelný volnočasový program, který vytváří lidem s mentálním postižením příležitosti pro aktivní využití volného času a pro získávání, rozvíjení a upevňování jejich pohybových a sociálních schopností a dovedností, sebeobslužných činností a rozvoj samostatnosti. Zároveň umožňuje rodině, pečujícím osobám, vytvořit prostor na nezbytný odpočinek.



Každý z účastníků potřebuje v průběhu programu podporu asistenta, což činí tento program finančně náročný. Jeden asistent zpravidla poskytuje podporu 1 - 2 účastníkům a to podle nezbytné míry podpory účastníka.

Celkové náklady na účastníka jsou z tohoto důvodu vysoké a v případě plné úhrady nákladů by si Sporťák všichni účastníci nemohli dovolit . Ve svém volném čase by tak přišli o jednu z možností, jak  být aktivní, rozvíjet svou kondici, spolupráci s vrstevníky, podporovat své zdraví, rodina by přišla o nezbytný čas pro odpočinek.


Chcete se s programem blíže seznámit? Sledujte naše alba, např.:  https://spoluolomouc.rajce.idnes.cz/SPORTAK_leden_-_cerven_2022/ 



Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Hodně zdaru :-)

Karel
880 Kč

Moc pěkný a smysluplný projekt, držím palce! ;) Eliška

Dárce
100 Kč

Moji nejmilejší SPOLACI, děkuji za všechno, co jsem se díky vám naučila!

Přecechtělová Alena
880 Kč