CityChurch.cz, z.ú.


Pomoc Ukrajině

Podzimní kamion s potravinami pro Ukrajinu

Naši partneři z města Ternopil Západní Ukrajině rozdávají 2 x týdně potravinové balíčky pro uprchlické rodiny s dětmi, kteří do města Ternopil uprchli z válečné zóny. Přispějte prosím na kamion s jídlem, který pošleme na podzim na Ukrajinu.

vybíráme od 23.8.2023

Kamion s potravinami pro Ukrajinu

31 130 Kč
vybráno 16 % z 200 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Utečenecká krize na západní Ukrajině žel nekončí. Uprchlické rodiny s dětmi se přesouvají z Východní Ukrajiny na Západní Ukrajinu do měst jako je například Ternopil, kde jako CityChurch.cz máme partnerské církve. Tyto církve rozdávají týdně kolem 600 balíčků s potravinovou pomocí a přibližně 150 teplých jídel týdně. 
Běžná cena kamionu s jídlem pro Ukrajinu může dosáhnout ceny kolem 1,2 mil. Díky spolupráci a podpoře organizace Krmte hladové nás bude stát kamión jídla pouze do 200 tis. Dodávka jídla bude obsahovat: mouku, rýži, sójové rizoto, těstoviny, masové konzervy, jednorázové pleny. Podle výše vybrané částky se může složení potravin upravovat. 
Církve v Ternopilu pravidelně osobně navštěvujeme a jsme si naprosto jisti, že nedochází k žádnému zneužití této potravinové pomoci.
Připojte se k této sbírce tak, abychom na přelomu září/října mohli kamión s jídlem poslat na Ukrajinu. Děkujeme..
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držte se!

Dárce
300 Kč