ANO, ANO


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Letní sportovní soustředění a tábory 2024

Prázdniny se blíží a některé děti zatím neví, jestli budou moci jet se svým týmem na letní sportovní soustředění nebo s kamarády na tábor. Prosíme o vaši pomoc, aby mohly strávit prázdniny plné dobrodružství, koupání a kamarádství.

vybíráme od 10.5.2024
44 522 Kč
vybráno 115 % z 38 600 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Jáchym“ 15 let, v dětském domově 2 rok se sourozenci. Chodí do 9. třídy. Má rád sport a stolní hry. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný. Trénuje karate a prosí, aby se mohl zúčastnit letního soustředění. Podpora 6.500 Kč.

„Ilona“ 13 let, žije v dětském domově 8 rok se svými 4 sourozenci. Chodí do 7. třídy. Ráda jezdí na kole, běhá, tancuje a hraje fotbal, který ji moc baví. Chodí na tréninky BMX. Moc by si přála jet na letní soustředění. Podpora 6.200 Kč.

„Denis“ 17 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci 8 rok. Učí se na truhláře. Přišli zanedbaní a museli se hodně učit nového. Denis je rád v partě, chodí hrát fotbal, baví ho točit a sestavovat video. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný. Rád jezdí na kole a chodí do oddílu BMX. Moc rád by jel v létě na soustředění. Podpora 6.200 Kč.

„Marek“, 9 let, žije 4 rok s dědečkem a se svými 3 sourozenci. Otec všechny sourozence týral a maminka se nezvládla o ně starat. Po odebrání od matky, skončily děti v Klokánku, odkud si je vzal do péče dědeček, který se o ně vzorně stará. Marek má rád kamarády, auta a parkour. Jezdí rád na koloběžce a rád by se naučil na kole. Moc rád pomáhá dědovi. Chodí do 2. třídy. Moc by si přál v létě chodit do příměstského tábora. Podpora 2.900 Kč.

“ Emil” 11 let žije v dětském domově 10 let. Maminka se nezvládla o něj starat. Chodí do 5. třídy. Rád sportuje, jezdí na kole a pomáhá v kuchyni a miluje zvířata. Moc by si přál v létě chodit do příměstského tábora “Pokemón”. Podpora 1.500 Kč.

„Sofie” 4 roky, v dětském domově 2 rok. Ráda si hraje s panenkami a skládá puzzle. Ráda maluje a tancuje. Má problém s výslovností. Potřebovala v létě chodit do Logopedického tábora. Podpora 3.500 Kč.

“ Zita“ 12 let,  žije v dětském domově 11 rok. Moc ráda tancuje a vyrábí. Chodí do 6. třídy, kde se ji moc líbí. Už 5 rok chodí do tanečního oddílu a do výtvarného kroužku. Přála by si jet na letní výtvarný tábor. Podpora 4.800 Kč.

“ Květka“ 11 let, žije v dětském domově 6 rok. Nejraději je se svou sestřičkou. Chodí do 5. třídy. Ráda tancuje, maluje, vaří, vyrábí a cvičí. Tři roky chodí na gymnastiku. Moc ráda by v létě chodila do příměstského tábora “Stroj času”.
Podpora 1.500 Kč.

“ Dominik“ 7 let, v dětském domově od dubna. Odebrán pro týrání. Kluk s krásnýma velkýma očima, má rád kreslené pohádky a auta. Moc by si přál jet na tábor “Honba za pokladem”. Podpora 5.500 Kč.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jakube, držím Ti palce!

Veronika Olisar Janosova
200 Kč

Užijte tábory

Martin Silvička

Hurá na tábor za sportem!

Radim Skála
1 111 Kč

Všem přejeme krásné prázdniny!
Andrea, Kamča a Kuba

Dárce