Dům Ronalda McDonalda, nadační fond


Děti, mládež, rodina Zdraví

Darujte noc v Domě Ronalda McDonalda pro rodinu s vážně nemocným dítětem

Dům Ronalda McDonalda se nachází v areálu FN Motol Praha, jen několik desítek metrů od specializovaných klinik pro dětské pacienty. Svým darem pomůžete pokrýt náklady na ubytování jedné rodiny na 1 či více nocí. Pomozte rodinám být nablízku svým vážně nemocným dětem a být si vzájemně oporou. #abyrodinymohlybytspolu

Darujte 1 noc v Domě Ronalda McDonalda a umožněte rodinám být nablízku svým vážně nemocným dětem!

Pomozte s námi a poskytněte rodinám dětských pacientů druhý domov a klidné zázemí v období náročné léčby.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Dům Ronalda McDonalda nabízí bezplatné ubytování rodinám vážně nemocných a dlouhodobě hospitalizovaných dětí, které prochází léčbou ve Fakultní nemocnici v Motole.


Díky podpoře dárců poskytne Dům Ronalda McDonalda ročně ubytování až 250 rodinám zcela zdarma. V Domě je k dispozici 21 pokojů pro 21 rodin, dále společné prostory jako je kuchyně, jídelna, pracovna, dětská herna nebo prádelna. Navíc je v Domě neustále přítomen personál, který ubytovává nové rodiny, zajišťuje úklid společných prostor i připravuje program pro rodiny, aby měly možnost také odpočívat a relaxovat. Díky tomu je v Domě vždy příjemná atmosféra a bezpečné a komfortní prostředí, což umožňuje rodinám vážně nemocných dětí soustředit se na to nejdůležitější - péči o své vážně nemocné děti.

Náklady na přenocování jedné rodiny vážně nemocného dítěte v Domě po dobu 1 dne a noci činí 1200 Kč. Většina rodin v Domě vzhledem k povaze a náročnosti léčby jejich dítěte a délky hospitalizace stráví dlouhé týdny, některé rodiny dokonce i měsíce. Každá darovaná noc je nesmírně důležitá.


Darujte 1 noc či více nocí v Domě Ronalda McDonalda a podejte tak pomocnou ruku jedné rodině vážně nemocného dítěte v nejtěžších chvílích života.






Každý den se na nás obrací nové rodiny, které hledají podporu a útočiště. Potřebujeme vaši pomoc, abychom mohli poskytovat bezplatné ubytování, péči a podporu těm, kteří jsou daleko od svého domova, ale mají nás a náhradní domov v blízkosti nemocnice v Domě Ronalda McDonalda.




#abyrodinymohlybytspolu


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Je skvělé, když mohou mít děti v těžké situaci rodiče nablízku.

Mojmír Hartman

Milý Mojmíre, moc děkujeme za Váš dar! Je skvělé, že jsou štědří a solidární lidé jako Vy, kteří rodiny v těžké situaci podporují. Moc si toho vážíme a děkujeme! ❤️

Dům Ronalda McDonalda, nadační fond