Green Doors z.ú.


Osvěta a poskytování informací Sociálně znevýhodněné skupiny

Udělej krok 2024

4 měsíce a 4 lidé se zkušeností s duševním onemocněním, kteří se chtějí posunout dál! Od června do září sbíráme finance na jejich KROKY.

vybíráme od 17.5.2024
16 650 Kč
vybráno 26 % z 63 400 Kč

zbývá

114 dní

přispělo

15 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Pomoz udělat KROK člověku se zkušeností s duševním onemocněním


Anna, Jakub, Kateřina, Rad… všechny spojuje zkušenost s duševní nemocí, ale i touha udělat v životě další krok.

Zvířata milující Anna, která se potýká s poruchou autistického spektra, k niž se časem vyvinula i úzkostně-depresivní porucha. Vášnivý zpěvák Jakub, jemuž život zkomplikovaly psychotické ataky. Absolventka DAMU Kateřina, která usiluje o úspěšnou uměleckou dráhu i přes úskalí spojená se schizoafektivní poruchou doprovázenou halucinacemi a úzkostmi a sociální pracovník Rad, jež rovněž musí překonávat nástrahy spojené se schizoafektivní poruchou a ADHD.

ANNA

Anně se k autismu přidala úzkostně depresivní porucha a v některých chvílích pro ni bylo těžké i žít. Smysl ale našla v práci se zvířaty, založila pro ně malý azyl a ráda by se v budoucnu věnovala fyzioterapii psů. Potřebné kurzy ji vyjdou na 18.000 Kč.

https://www.cistaduse.cz/lide/anna/


JAKUB

Jakub si po psychotické atace prošel několika hospitalizacemi, nyní chodí na
psychoterapii a rád by rozvinul svůj pěvecký talent a životní vášeň a stal se profesionálním zpěvákem. Kurz přípravy na konzervatoř stojí 5.400 Kč.


KATEŘINA aka ICATERINA

Kateřina aka ICATERINA už na své hudební dráze několik kroků udělala navzdory, nebo možná díky, schizoafektivní poruše často provázené halucinacemi a úzkostnými stavy. V roce 2022 se např. objevila ve Startéru Radia Wave. Jejím snem je vydat vlastní CD.
Na jeho realizaci potřebuje 20.000 Kč.

https://www.cistaduse.cz/lide/katerina-aka-icaterina/

RAD

Rad překonal šestileté období hospitalizací navázané na schizoafektivní poruchu, ADHD a depresivní stavy. S pomocí sociálních služeb se vrátil do práce i běžného života. Rád by vydával vlastní podcast o drogové problematice „Pod čarou“ a na jeho spuštění shání 20.000 Kč.

https://www.cistaduse.cz/lide/rad/



Pomozte nám získat potřebných 63. 400 Kč na uskutečnění jejich KROKŮ, které je posunou v životě dále.

Děkujeme!

Informace k projektu naleznete na: https://www.cistaduse.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně štěstí 🍀

Dárce
100 Kč