Destiny Pet z.s.


Životní prostředí Zvířata

Sbírka na stavbu profesionální karantény

S přestěhováním do nových prostor jsme zase o krok blíž k našemu cíli mít úředně schválený útulek, Zrzečkovo. Jsme zase o krok blíž k lepší, profesionálnější a větší pomoci těm, kteří jí potřebují. Aktuálně nás čeká kompletní výstavba karantény, která pomůže zachránit další desítky a stovky životů. Sterilní prostředí, vyhřívané boxy a zázemí, jaké pomůže eliminovat možnost ohrožení kočičích životů přenosem nemocí.

vybíráme od 20.5.2024
46 805 Kč

přispělo

72 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Kdo jsme?

Zaměřujeme se na ochranu primárně domácích zvířat. Momentálně se snažíme vybudovat profesionální karanténu, abychom mohli pomáhat ještě více. Pečujeme nejen o staré, nemocné a týrané kočky, ale i o další zvířata. O ty, kteří se pro své majitele či jejich příbuzné staly nepohodlnými. Dáváme jim šanci na nový životní příběh plný lásky a porozumění.



Jak Destiny Pet funguje?

Fungujeme na bázi dočasných péčí. Nemáme kotce, o zvířátka se staráme jako o vlastní, žijí s námi doma a mají své kočičí pokojíčky, takže do nových domovů odchází již socializovaná s co nejpřesnějšími informacemi o jejich povaze a potřebách. Každé zvíře je totiž osobnost.



Co je náš cíl?

Snažíme se být jiní. Snažíme se být rodinou se vším všudy, i když jen dočasnou. Máme před sebou mnoho plánů a dlouhou cestu, ale jsme si jisti, že společně s vámi dokážeme tvořit lepší svět. Naším cílem je udělat maximum pro záchranu každého života a nalezení domova "na míru" a dalším krokem je vybudování karantény, kterou chceme nechat skolaudovat, aby měla zvířata co největší šanci na rekonvalescenci, léčbu a pomoc jakou si zaslouží.



Jedná se o kompletní rekonstrukci bývalé dílny zahrnující kompletní renovaci místnosti, rozvody vody i elektřiny, stavbu, vyhřívané boxy, vybavení, vetrinární přístroje jako infuzní pumpy atd.
 
Adekvátní zázemí jako karanténa pomůže zachránit nespočet životů!




Samozřejmostí je vystavení potvrzení o daru. Všem děkujeme za pomoc a budeme se těšit na návštěvy. Najdete nás v Žernovce, kousek od Říčan.



Sledovat nás můžete na facebooku, kde jsme nejativnější, na webu nebo instagramu.

CÍLOVÁ ČÁSTKA JE 500 000 Kč, bohužel mi to nešlo na portále nastavit.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím pěsti ♥️

Jaroslava Hovorkova
200 Kč

Pro kočičky <3

Klára Ročková

Dekujeme za Vasi peci a starost o kocicky 💛

Hana Neno
500 Kč

Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji za to, co děláte. Za srdce, které vás vede....

Kamsi Koči
500 Kč

Děkuji za vše, moc si vážím lidí, kteří takto pomáhají.

Jaroslava Haškovcová
500 Kč

Děkuji za vše co děláte pro zvířátka

Soňa

Doufám,že se vybere mnohem víc 💚 Poslala jsem malou částku, bohužel víc jako studentka nemůžu.
Děkuji za Vaši práci 💚

Dárce

Jste nejlepší, Terko! Děkujeme ❤️🐾🐾

Sabina Permedlová