Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Osvěta a poskytování informací

Koncert Zrní pro Cestu domů

Přijďte s námi oslavit Světový den hospiců s kapelou Zrní v pátek 11. října v pražské La Fabrice. Kulturním zážitkem tak podpoříte domácí hospicovou péči. Děkujeme.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na co se můžete těšit?
Vystoupení slibuje bohatý program. Pětičlenná kapela z Kladna mísí žánry od alternativy po popkulturu a její texty mají nezaměnitelnou poetiku. „Jejich hudba je černá díra, která pohltí cokoliv: od glassovského minimalismu přes podivné disco, folkové písničkářství až po psychedelickou závrať,“ píše se o formaci, která vstoupila na scénu v roce 2001. Od té doby vydala 7 studiových alb a byla za ně nominována na řadu cen, v roce 2012 získala cenu Anděl v kategorii Objev roku. Návštěvníci koncertu se mohou těšit zejména na skladby z posledního alba *Široko daleko*.

Kdy a kde?
Koncert se uskuteční v pátek 11. října od 19.00 v centru La Fabrika v Praze 7 (sál Studio 1, Komunardů 30). Pro návštěvníky bude otevřeno od 18.30.

Vstup pro jednu osobu na koncert získáte zaplacením částky 690 Kč, vstup pro dvě osoby za částku 1380 Kč. (Pro upřesnění: účetně se částka skládá z 1 Kč za lístek a 689 Kč dar, na který Vám na začátku příštího roku vystavíme potvrzení pro daňové účely.)

Děkujeme, že tímto darem podpoříte provoz domácího hospice Cesta domů a pomůžete nám rozvíjet služby pro lidi v závěru života a jejich blízké.

A co ještě?
Během večera představíme podzimní novinky nakladatelství Cesta domů a fotograf Štěpán Hon slavnostně uvede oblíbený kalendář DOMA na rok 2025.

Děkujeme partnerům koncertu Magistrátu hl. m. Prahy, Kolektory, a. s., La Fabrika. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu