Vstaň a choď z. s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Vstaň a choď s námi...

Věříme, že každý člověk má svůj „handicap“, někdo více viditelný – někdo méně... Avšak když se potkáme, můžeme si být darem a obohacením... I Vaše finanční podpora pro naše společenství, může otevírat dveře mnohým novým setkáním! Vstaňte a choďte v tom s námi!

vybíráme od 23.5.2024

Jdu do toho s vámi!

4 500 Kč

přispěli

4 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

VSTAŇ A CHOĎ je registrovaný spolek, otevřené společenství, které staví „mosty setkání“ mezi jezdícími (lidmi na vozíku s tělesným handicapem) a chodícími (lidmi bez fyzického handicapu). Věříme, že každý člověk má svůj „handicap“, někdo více viditelný – někdo méně, a vzájemně si můžeme být darem a obohacením, když se potkáme. Během celého roku proto organizujeme nejrůznější setkání – 1× za měsíc večerní setkání v Brně, Olomouci a v Ostravě. Většinou 1× měsíčně víkendové akce a vrcholem bývá týdenní letní setkání v Sedlištích u Frýdku-Místku.

Společenství založili před desíti lety Milan a Lenka Svojanovští, manželé ze Sedlišť, kteří vychovali sedm dětí, a jedno z nich se pohybuje na vozíku. Jejich rodinný dům se stal střediskem společenství Vstaň a choď a srdcem většiny akcí. Vstaň a choď z velké části stojí na službě mnoha dobrovolníků, ať už jezdících nebo chodících, mladých i starších, kteří každý podle svých možností a darů přispívají k chodu společenství a organizací jednotlivých setkání. 

KAŽDÝ VÁŠ DAR nám pomůže pokrýt náklady na naši celoroční činnost.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce, nechť se daří!

Linda Kunertová
2 000 Kč