Vstaň a choď z. s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomozte nám se setkávat - velké auto nám to umožní...

VSTAŇ A CHOĎ slaví 10. narozeniny a jednou z velkých výzev, se kterou se během let setkáváme, je, jak dopravit jezdící - lidi na vozíku - na nejrůznější společné akce a setkání. Vlastní velké auto je řešením. Větší část potřebných financí jsme již vybrali – pomůžete nám dotáhnout do konce tento náš sen?

vybíráme od 23.5.2024

Jedeme v tom s vámi!

50 280 Kč
vybráno 20 % z 250 000 Kč

přispělo

50 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
VSTAŇ A CHOĎ je registrovaný spolek, otevřené společenství, které staví „mosty setkání“ mezi jezdícími (lidmi na vozíku s tělesným handicapem) a chodícími (lidmi bez fyzického handicapu). 
 
Rádi bychom s vaší pomocí dosáhli na dárek k 10. narozeninám, auto, které by nám usnadnilo nadále se setkávat. Jsme z různých míst republiky a svozy jsou pro nás hodně důležité, proto jsme si zatím velká auta vypůjčovali. Dvě z nich však už jsou za zenitem a také půjčování cizích aut má své limity. 
 
Proč potřebujeme právě nové auto?
Málokdo ví, kolik nástrah čeká člověka na vozíku, když se chce někde dopravit. A co teprve, když se chce jedním směrem dopravit celá skupina, je to takřka nemožné. Přeprava s vozíkem, ať už vlakem nebo autobusem je velmi limitovaná. Své o tom vypovídají krátké animace:
 
Jezdící a vlak:

Jezdící a autobus:
 
 
Během jubilejního roku se nám podařilo i díky sbírce na Doniu a skrze další dary a události, vybrat už podstatnou částku pro zakoupení nového auta. Kolik, kde a co nám chybí – se dozvíte zde:
 
 
Zbývající vybraná částka bude také využita na zakoupení nového auta FORD TRANSIT KOMBI VAN (cca 6 sedadel, a hlavně místo na ukotvení 4 vozíků) a jeho úpravu. 
 
ZE SRDCE DĚKUJEME ZA KAŽDÝ VÁŠ DAR! 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Držím palce a přeji vše dobré.Jste skvělí.

Maria Slívová
1 000 Kč

Potkali jsme se v Hranicích na Moravě. Při sjíždění z většího kopce pod náměstím jsem vám pomáhala. Hodně štěstí přeji. Táňa

Táňa Pollaková
200 Kč

Hodně zdaru a sily do cíle. Držte se.

Kateřina Lepíková

Držím palce.... :-) a těším se na setkání

Blanka Kopřivová
300 Kč