Sportovní klub Horní Měcholupy z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Podpořte mladé fotbalisty SK Horní Měcholupy

Naší misí je navázat na bohatou tradici již zaniklého klubu SK Horní Měcholupy, který fungoval od roku 1932 až do roku 2018. Naším záměrem je oživit ducha a hodnoty tohoto klubu a probojovat se na výsluní. Navazujeme na tradice, které definovaly zaniklý klub, a někteří z jeho historických hráčů se k nám nyní vrací jako trenéři, aby předali své zkušenosti a vášeň pro fotbal nové generaci. Tato mise našeho týmu však aktuálně potřebuje pomoc, a proto se obracíme na vás.

vybíráme od 27.6.2024

Podpořte naše mladé fotbalisty právě nyní!

767 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Vážení příznivci fotbalu a sportu,

náš klub SK Horní Měcholupy je víc než jen místo, kde děti trénují fotbal. Je to komunita, kde se děti učí důležitým životním hodnotám, jako jsou týmová spolupráce, vytrvalost a fair play. Každý trénink a zápas je krokem k jejich osobnímu růstu a sebevědomí. Naše mise je poskytnout těmto dětem nejlepší možné podmínky pro jejich sportovní a osobní rozvoj, a proto se nyní obracíme na vás s prosbou o pomoc.

Proč potřebujeme vaši podporu?

Vaše dary nám umožní:
- Pořídit kvalitní tréninkové vybavení 
Každé dítě si zaslouží trénovat s kvalitním vybavením, které zajišťuje bezpečnost a efektivitu tréninků.
- Pokrýt náklady na pronájem hřišť 
 Kvalitní hřiště jsou základem pro to, aby se děti mohly plně soustředit na svůj výkon a rozvoj.
- Financovat účast na turnajích a soutěžích
 Účast na těchto akcích je pro děti nejen o soutěžení, ale i o vytváření nezapomenutelných zážitků a navazování přátelství.

Jak můžete pomoci?
Každý příspěvek, ať už malý nebo velký, má obrovský význam. Vaše dary budou využity výhradně pro potřeby našich mladých fotbalistů a fotbalistek a pomohou jim naplno rozvinout jejich potenciál.

Děkujeme za vaši podporu!
Díky vaší štědrosti můžeme pokračovat v naší práci a poskytovat dětem prostředí, kde mohou růst, učit se a zamilovat si fotbal. Vaše podpora je pro nás neocenitelná a jsme vám za ni nesmírně vděční. Společně můžeme vybudovat skvělou fotbalovou komunitu, na kterou budeme všichni hrdí.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za vaši neúnavnou práci a odhodlání.
Držíme Vám palce!

N.B.