Město Dašice


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

Park pro všechny generace - Dašice

Podpořte rekonstrukci parku Velkolánské v Dašicích! Hlavním cílem je revitalizace prostor a vdechnutí nového života do milovaného parku. S vaší pomocí to dokážeme! #DarujmeZaDasice #ParkVelkolanske #Parkprovsechnygenerace

vybíráme od 4.7.2024

Park pro všechny generace - Dašice

Podpořte revitalizaci parku Velkolánské v Dašicích! S vaší pomocí vytvoříme krásný park pro všechny generace! #DarujmeZaDasice #ParkVelkolanske #Parkprovsechnygenerace
3 000 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Milí obyvatelé a přátelé města Dašice,

s radostí a nadšením oznamujeme naši iniciativu zaměřenou na rekonstrukci milovaného parku Velkolánské. Tento projekt nejenže přinese nový život do parku, ale také posílí komunitní vazby a umožní nám všem společně strávit kvalitní čas v krásném prostředí.

 


K dnešnímu dni máme za sebou několik setkání s veřejností a komunitních plánování. Vyslyšeli jsme vaše názory, nápady a připomínky, začlenili vše jak nejlépe mohli a dali věci do pohybu. Společně jsme v rámci několika brigád dokázali prostory parku vyčistit, vyklidit a připravit pro výsadbu stromů a výstavbu zbývajících částí první etapy.



Aktuální stav: 1. ETAPA
  • (HOTOVO) Kácení a vyklizení zarostlých ploch
  • (HOTOVO) Příprava kopce
  • Výsadba stromů a trvalek
  • Výstavba altánu a venkovního posezení
  • Ohniště a grill
 

Jak můžete pomoci:
Podpořit nás můžete finančně prostřednictvím portálu Darujme. Vaše příspěvky budou použity na nákup stromů, rostlin, materiálů pro stavbu a další potřebné náklady spojené s rekonstrukcí parku. Každá koruna se počítá a pomůže nám přiblížit se k našemu cíli. Také nás můžete podpořit účastí na brigádách při výstavbě a realizaci revitalizace parku.

Děkujeme vám za vaši štědrost a podporu. Společně můžeme vytvořit krásný park, který bude srdcem naší komunity a místem, kde se budou lidé setkávat a sdílet radost.

S vděčností,
Město Dašice
 

#DarujmeZaDasice #ParkVelkolanske #Parkprovsechnygenerace
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu