Vzdělávání pro nejmenší, z.s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Obnova městské zahrady pro brněnskou montessori školku Druhý krok

Jsme nezisková organizace Vzdělávání pro nejmenší, z.s., která provozuje dětskou skupinu Druhý krok – montessori školka, Bylinky na Křenové v Brně. Zajišťujeme pro děti kvalitní montessori vzdělávání, které individuálně rozvíjí potenciál každého dítěte. Věříme, že dítě se nejlépe učí, když má svobodu volby a pracuje vlastním tempem. Děti u nás najdou bezpečné prostředí, které podporuje jejich zdravý intelektuální, sociální i emocionální vývoj.

vybíráme od 12.7.2024

Podpořte nás.

1 300 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Naším cílem je vytvořit pro děti venkovní městskou zahradu, která jim ukáže, že v souladu s přírodou je možné žít i ve městě. Zahrádku u cyklostezky na břehu řeky Svitavy je městským pozemkem a máme ji v užívání. “Zdědili” jsme ji po předchozím nájemci a teď je potřeba dát ji do pořádku. Zahradu bychom rádi využívali od jara do podzimu jako naši druhou “třídu”. 
Rádi bychom nyní pořídili doporučené rostliny, upravili altánek tak, aby v něm bylo i místo ke společnému sezení a hře a obnovili pískoviště. Vzhledem k poloze potřebuje pozemek i zastínění plachtami. Po renovaci se stane nejen příjemným místem pro děti z naší školky, ale přispěje i k pozitivní změně celé této lokality, která je pro lidi z okolí jedním z mála míst vhodným k procházkám a pobytu venku.

Pomozte nám ukázat dětem, že i ve městě se dá žít v souladu s přírodou a vytvořit přírodní kout uprostřed města.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu