Úsměv mámy, z.s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

Konference Duše mámy v Senátu

„Proč zrovna já?” ptají se ženy. „Proč je mateřská duše tak křehká?” táží se odborníci. Mateřství je krásné, ale přináší i těžké chvíle. Psychické obtíže zažije na počátku mateřství 1 z 5 žen. Nikdo zatím nedokáže říct s jistotou proč. Pojďte spolu s námi šířit osvětu a podpořte druhý ročník konference Duše mámy, která se uskuteční již 18. října 2024. Aby už žádná máma nemusela čelit bolavé duši sama.

vybíráme od 19.7.2024
5 401 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Existuje mnoho úhlů pohledů na duševní zdraví těhotných a matek. Chceme ukázat tyto různé směry a hledat odpovědi. Chceme vedle sebe postavit na pódium odborníky a ženy se zkušeností jako rovnocenné partnery. Věříme, že díky propojování teorie s praxí můžeme něco změnit a dojít dál, a to jak v poznání, tak i v systému péče. 

Svým příspěvkem podpoříte konání konference, díky níž se může téma křehké mateřské psychiky dostat k lidem, kteří mají moc měnit systém péče. Naším cílem je vybrat 100 000 Kč, abychom pokryly část nákladů s organizací spojené jako jsou:
  • odměna pro organizační tým a řečníky, 
  • propagace projektu,
  • fotograf a videotvůrce pro tvorbu záznamu. 

Zarezervujte si své místo na konferenci zde.

Konference Duše mámy II

Konference o křehké mateřské psychice, která hledá odpovědi na různá „proč“. Propojuje rozmanité odborné přístupy s pohledem samotných žen se zkušeností. 

Mezi odborníky vystoupí například MUDr. Kateřina Cajthamlová, Mgr. et. Mgr. Gabriela Cabrnochová, doc. MUDr. Martin Anders, PhD., MUDr. Jan Hanka, MUDr. Antonín Kolek a další.

Akce se koná 18. října 2024 na dvou místech – v Senátu Parlamentu ČR a v Malostranské Besedě. V Senátu se dopoledne uskuteční přednášková část a bude pro veřejnost zdarma. V Malostranské Besedě se po celý den bude konat přednášková i workshopová interaktivní část včetně kulatých stolů, networkingu s možností si s někým promluvit. Součástí bude také hlídání dětí a občerstvení. Odpoledne nás čeká také módní přehlídka a překvapení u příležitosti 10 let Úsměvu mámy. Vstupné se bude pohybovat v řádech stokorun, abychom pokryli alespoň část nákladů na občerstvení. 

Kompletní program zveřejníme již brzy na www.dusemamy.cz

Pořadatel Úsměv mámy
 
Spolek podporující ženy, kterým do života vstoupily psychické obtíže v těhotenství nebo v období po porodu. Šíří osvětu, propojuje ženy se zkušeností, pořádá podpůrné skupiny v různých městech po celé České republice a snaží se zlepšit a inovovat péči o ženy. V roce 2020 otevřel i první fyzické centrum v Praze, které od svého založení navštívilo přibližně 1500 žen. Více informací na www.usmevmamy.cz.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Drzim palce

Lucia Fischerova
5 000 Kč