Nadace Divoké husy


Děti, mládež, rodina

Lety Divokých hus ve prospěch Střediska rané péče EDUCO -Zlín

V srpnu můžete přispět do veřejné sbírky Lety Divokých hus ve prospěch Střediska rané péče EDUCO-Zlín. Pomáhá rodinám jimž se narodilo dítě se zdravotním znevýhodněním posílit jejich samostatnost a nezávislost na sociální pomoci, a to od narození do 7 let věku dítěte. Výtěžek z naší společné sbírky použijí na vzdělávání pro poradkyně rané péče, aby jejich podpora ve 120 rodinách byla ještě účinnější. Děkujeme za vaši štědrost!

vybíráme od 31.7.2024

Lety Divokých hus ve prospěch Střediska rané péče EDUCO -Zlín

Lety Divokých hus ve prospěch Střediska rané péče EDUCO-Zlín. Pomáhá rodinám jimž se narodilo dítě se zdravotním znevýhodněním posílit jejich samostatnost a nezávislost na sociální pomoci, a to od narození do 7 let věku dítěte. Výtěžek z naší společné sbírky použijí na vzdělávání pro poradkyně rané péče, aby jejich podpora ve 120 rodinách byla ještě účinnější.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Středisko rané péče EDUCO -Zlín usiluje o to, aby ve Zlínském kraji dostala každá rodina, ve které se narodí dítě se zdravotním znevýhodněním, odbornou pomoc a příležitost žít plnohodnotný a radostný život. Dětem a rodinám pomáhají v jejich přirozeném prostředí, tak aby posílili jejich samostatnost a nezávislost na sociální pomoci. Jedná se o děti s obtížemi ve vývoji, mentálním, tělesným nebo kombinovaným postižením, PAS (poruchou autistického spektra), s komplikacemi způsobenými předčasným porodem (i v kombinaci se smyslovým postižením) a neuro-vývojovými poruchami. Váš dar vykouzlí úsměv u dětí, které neměly jednoduchý vstup do života.



Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.