Společnost pro ranou péči


Humanitární pomoc POVODNĚ

Naděje pro děti s postižením po povodních

Povodně 2024. Avizované, přesto nečekané. Jesenicko, Šumpersko, Litovelsko. Rodiny, které vychovávají dítě s postižením, v těchto zasažených oblastech, přišly o své jistoty. Zůstaly bez elektřiny, pitné vody, hrozí riziko vzniku nemocí. Jak si zachovat klidnou hlavu, a přitom být oporou pro dítě, které má specifické potřeby ? Těžké. Vy všichni můžete pomoci, aby rodiče a jejich děti našli svůj klid a znovu vybudovali své domovy.

vybíráme od 16.9.2024

Povodně 2024

Povodně 2024. Avizované, přesto nečekané. Jesenicko, Šumpersko, Litovelsko. Rodiny, které vychovávají dítě s postižením, v těchto zasažených oblastech, přišly o své jistoty. Zůstaly bez elektřiny, pitné vody, hrozí riziko výskytu nemocí. Jak si zachovat klidnou hlavu, a přitom být oporou pro dítě, které má specifické potřeby ? Těžké. Vy všichni můžete pomoci, aby rodiče mohli poskytnout dětem ztracené zázemí a společně našli svůj klid.
16 318 Kč
vybráno 7 % z 250 000 Kč

zbývá

18 dní

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Voda spláchla jistoty a zázemí, které sloužily  potřebám těchto dětí.  Rodiče se nacházejí v obtížné situaci, kdy nemohou zajistit adekvátní péči a bezpečnost svých dětí. Děti s postižením často vyžadují specifické podmínky, které jsou nyní nenávratně poškozené nebo zničeny.

Rodiče se snaží zůstat silní, ale tato situace se stává neúnosně těžkou. Tím, že přispějete na pomoc těmto rodinám, můžete jim výrazně ulehčit jejich strasti. Vaše dary pomohou při obnově zničených prostor a zajištění základních potřeb. Každý příspěvek je krokem k tomu, aby se tyto rodiny mohly znovu postavit na nohy, a poskytly svým dětem bezpečný domov i život. 

Děkujeme za Vaši podporu a empatii.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Něco málo pro pomoc těm nejzranitelnějším . Hodně štěstí ,lásky ,zdraví a sil .

Nightmare1995
888 Kč