NADĚJE


Děti, mládež, rodina

Naděje pro dětskou duši

Nasloucháme, pomáháme. V letošním roce naše týmy duševního zdraví pomohly 140 dětem a dospívajícím s psychickými problémy, kteří by jinak na odbornou podporu čekali několik měsíců. Naše péče je dlouhodobá a zahrnuje i podporu celé rodiny, dokud se nezlepší náročná situace dítěte. Dětí s psychickými problémy však neustále přibývá a naše kapacity jsou naplněny. Přispějte na naše terapeutické služby a dejte společně s námi naději dětem s bolavou duší.

vybíráme od 4.10.2024

POMOC DĚTEM S BOLAVOU DUŠÍ

20 100 Kč
vybráno 20 % z 100 000 Kč

zbývá

82 dní

přispělo

27 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Prostřednictvím našich poboček v Chomutově, Žatci a Terezíně poskytujeme bezplatné socioterapeutické služby dětem a dospívajícím ve věku od 7 do 18 let, kteří se potýkají s poruchami příjmu potravy, sebepoškozováním, sebevražednými tendencemi, hraničními poruchami osobnosti, úzkostí, depresí, sociální fobií, šikanou, agresivitou, poruchami chování, zvládáním emocí, a hledáním sebehodnoty a vlastního ukotvení.

Včasná a citlivá odborná pomoc je klíčová pro prevenci zhoršení situace u dítěte a zabránění sebedestruktivnímu chování a myšlenkám na sebevraždu.


Při terapiích klademe důraz na postupné odhalování problémů prostřednictvím naslouchání a komunikace s dětmi a rodiči ohledně jejich obav nebo výčitek. Společně hledáme řešení s cílem odstranění psychických problémů u dětí nebo alespoň jejich zmírnění natolik, aby rodiny mohly opět žít běžným životem bez další potřeby spolupráce s námi.

Výtěžek ze sbírky zajistí pokrytí nákladů na naše terapeutické služby.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce ❤️

Petra Dřížďalová

Rád podporuji vaši důležitou práci.

Přemysl Novák

Skvělá práce! Držím palce, ať vyberete minimálně cílovou částku.

Lucie Kadlecová

Držím palce a díky za vaši práci!

Dárce
500 Kč