Nadační fond BigMat CZ


Humanitární pomoc POVODNĚ

BigMat pomáhá severní Moravě!

Pomozte s námi rodinám zasaženým povodněmi na severní Moravě.

vybíráme od 8.10.2024

Pomáháme rodinám zasaženým povodněmi na severní Moravě

Finanční dary budou použity na rekonstrukci zničených domovů, základní vybavení domácností a další nezbytnou pomoc rodinám zasaženým povodněmi v září 2024 na severní Moravě.
80 500 Kč
vybráno 16 % z 500 000 Kč

zbývá

46 dní

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nadační fond BigMat CZ zahajuje nadační sbírku na pomoc rodinám postiženým ničivými povodněmi, které zasáhly severní Moravu a Slezsko v září 2024. Povodně, způsobené silnými dešti v oblastech Jeseníků a Rychlebských hor, zpustošily mnoho domácností, zejména v Krnově, Opavě a jejich okolí. Celkem bylo zaplaveno několik stovek domů, zničeno množství majetku a mnoho rodin nyní potřebuje pomoc při obnově svých domovů.

Sbírka, organizovaná Nadačním fondem BigMat CZ, se zaměřuje na pomoc rodinám, které byly zasaženy touto katastrofou, zejména v okolí prodejny BigMat - Stavebniny Janík v Krnově. Finanční dary budou použity na obnovu zničených domovů, zajištění základního vybavení domácností a poskytnutí další nezbytné pomoci.

Přidejte se k nám a pomozte těm, kteří to v tuto chvíli nejvíce potřebují. Stačí i malý příspěvek, který přinese světlo do těžkých dnů. Společně můžeme obnovit to, co povodně vzaly – bezpečí a domovy. 

Velice si vážíme všech darů a vaší podpory!
Děkujeme, Nadační fond BigMat CZ a BigMat - Stavebniny Janík, Krnov

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu