Charita Zábřeh


Kultura, umění a historie Lidé s postižením

VZPOMÍNKA 2024

Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN a jejich hosta na podporu nemocného MARTINA. Již 28. ročník se uskuteční v neděli 10. 11. 2023 od 17:00 hodin na tradičním pódiu zábřežského Katolického domu.

vybíráme od 21.10.2024

CHCI PODPOŘIT AKCI A POMOCI SVÝM DAREM

Dle osobních možností si vyberte cenu své "vstupenky" na benefiční koncert:
0 Kč
vybráno 0 % z 40 000 Kč

zbývá

22 dní
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN  a jejich vzácného hosta: taktéž ryze domácí kapely hrající akustický pop VLNY. Muzikantské vzpomínání na bývalé členy kapely Honzu Šebestu a Standy Hojgra.
V pořadí již 28. ročník benefice se uskuteční v neděli 10. 11. 2024 od 17:00 hodin, tak jak bývá zvykem v sále zábřežského Katolického domu

Letos na podporu statečného a nadaného mladíka - MARTINA KLIMEŠE z Klášterce.
Martin se narodil jako zdravý kluk. V 18 měsících ale začal zakopávat, s přibývajícím věkem se problémy s motorikou začaly zhoršovat. Od kulhání přes pomocnou holi až na invalidní vozík, který je součástí jeho života již od prvního stupně základní školy. Po více jak 14 letech pátrání všech lékařů a specialistů v ČR se doposud nepodařilo zjistit, proč se Martinův zdravotní stav zhoršuje. Proč něco neznámého postupně blokuje pohyb jeho těla, mění jeho tělo a snižuje kvalitu jeho života. Martinova touha k uzdravení je přesto obrovská. Za velké podpory rodičů a jejich přátel se otvírají možnosti nalézt naději a cestu ke zlepšení u lékařů a specialistů v zahraničí.  S jeho životním příbehem se můžete více seznámit na jeho vlastním blogu - www.nadejepromartinka.cz

Zakupte si virtuální vstupenku a symbolickým dobrovolným příspěvkem podpořte jeho snahu o co nejvíce normální život. Dobrovolné vstupné letos pomůže tomuto chlapci hledat léčbu na vzácnou a - doposud u nás v ČR - nepopsanou, neléčitelnou nemoc ...  Za jakoukoliv podporu a ochotu pomáhat druhým moc děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu