Nadační fond Via Clarita


Filantropie a dobrovolnictví Osvěta a poskytování informací

CESTY FILANTROPIE BRNO - Giving back a darování v praxi

Děkujeme, že jste se 24. října zúčastnili setkání v Otevřené zahradě, které se zaměřilo na sdílení úspěšné filantropické praxe.

vybíráme od 23.10.2024
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
O své zkušenosti s filantropií a darováním se podělili Ondřej Vlček, Václav Muchna a manželé Lenka a Petr Halíkovi a ukázali nám, jak je možné přistupovat k filantropii promyšleně.

Budeme velmi vděční, pokud zvážíte podporu dalších aktivit Nadačního fondu Via Clarita, které se zaměřují na rozvoj strategické filantropie v Česku. Váš dar použijeme na pokrytí nákladů spojených s přípravou a organizací dalších setkání pro filantropy, překlady odborných publikací ze zahraničí a tvorbu inspirativního obsahu na webu Via Clarita.

Rozvoj filantropického prostředí v České republice je jedním z dlouhodobých cílů Nadačního fondu Via Clarita. Ročně připravujeme několik setkání pro filantropy, zástupce nadací a soukromého sektoru. Upozorňujeme na důležitá témata s celospolečenským dopadem, přinášíme do českého prostředí nové trendy ve filantropii ze zahraničí a nabízíme prostor pro vzájemné setkávání a inspiraci.
 
DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU! 
 
Za Nadační fond Via Clarita 
  
Dáša, Míša a Honza
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu