Roar Voll: Dárcovská výzva pro projekt Pomozte Ukrajinským rodinám prchajícím před válkou

CZECH drivers

vybíráme od 24.3.2022
0 Kč
vybráno 0 % z 250 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Forsøker å samle inn 100.000,- for bilene vi har "stjålet" fra kirken i Tjekkia og gitt til sjåfører i Dnipro. Pengene vil brukes på å kjøpe nye biler som vi kan bruke i Ukraina. 
Money for new cars for Ukraina
CityChurch.cz, z.ú.
Citychurch.cz ve spolupráci s církví Philadelphia church Ternopil vyhlašuje veřejnou sbírku na přímou pomoc rodinám z Ukrajinsko/Ruské hranice, kterým hrozí bezprostřední nebezpečí války. Tyto rodiny potřebují zajistit bezpečí, dopravu, ubytování, jídlo a další nezbytné potřeby.
Ukrajinské rodiny, které žijí na hranicích s Ruskem prochází kvůli hrozbě války obdobím velké nejistoty a nebezpečí. Z rozhovorů s nimi víme, že často slyší střelbu a výbuchy, a proto potřebují ochránit sebe, své děti a své nejbližší. Z důvodu vlastní ochrany mnohým nezbývá nic jiného, než opustit svůj domov a utéct do bezpečí.
Církev Philadelphia church Ternopil již v minulosti pomohla mnohým rodinám z východní Ukrajiny najít útočiště a nyní znovu organizuje pomoc potřebným. Tato církev působí ve městě Ternopil v západní části Ukrajiny, které se nachází v dostatečné vzdálenosti od ohrožené oblasti.
Vybrané peníze budou sloužit pro zajištění dopravy, ubytování a dalších základních potřeb pro rodiny, které prchají před válkou.
Citychurch.cz má dlouhodobé osobní vztahy s církví Philadelphia a podnikla v posledních letech na východní Ukrajinu mnoho misí na kterých vznikly kontakty a hluboké vztahy s církvemi a lidmi žijícími v Doněcké a Luhanské oblasti na východě Ukrajiny.
Každý z nás můžeme přispět na pomoc těmto rodinám, předem děkujeme za Vaše dary.


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
CityChurch.cz, z.ú., projekt: Pomozte Ukrajinským rodinám prchajícím před válkou