Jindriska Ruzickova: Dárcovská výzva pro projekt Klub přátel náhradních rodin

Můj pěstounek

vybíráme od 5.10.2022
0 Kč
vybráno 0 % z 1 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsem začínající pěstounka malého ladička kterému jsou čtyři měsíce plus mám dvoje tři kluky 15.12.10 samozivitelka 
Jsem matka samozivitelka plus pěstounek malí 
Aliance náhradních rodin ČR, z. s.
Pomáháme srovnávat startovní čáry dětí, které nemohou vyrůstat v původní rodině. Pomáhejte s námi. Pravidelná podpora od Vás nám pomůže vytvořit pevnou platformu dárců a partnerů. Buďte hrdinové a hrdinky naší organizace!
Jsme nezisková organizace Aliance náhradních rodin a již rok pomáháme dětem i dospělým. Dětem, které neměly to štěstí a jejich start do života nebyl lehký. A rodinám, které se rozhodly těmto dětem poskytnout nejen domov, ale i milující náruč. Podporujeme pěstouny přechodné i dlouhodobé, adoptivní rodiče i lidi, kteří o možnosti vzít si dítě do své péče zatím jen uvažují. Podporujeme děti nejen projekty a akcemi, které pro ně pořádáme, ale především bojem za jejich lepší zítřky. Účastníme se jednání s ministerstvem, poslanci, ombudsmanem. Podílíme se na tvorbě metodik a legislativních změn.

I MALÝ DAR JE PRO NÁS VELKOU PODPOROU.

Jelikož pečlivě plánujeme každý krok, část finančních darů směřujeme do provozu a rozvoje organizace. Co to obnáší? Dojíždíme na jednání a schůzky po celé republice. Zajišťujeme chod projektů, webových a facebookových stránek. Informujeme náhradní rodiče o aktuálním dětí v oblasti náhradní rodinné péče a odpovídáme na otázky z oblasti daní, účetnictví, metodických a úředních postupů atp. Sháníme zdroje financování nezbytné k chodu Aliance a sponzorské věcné dary pro naše členy. Pro naše pracovnice a pracovníky bychom rádi vytvořili lepší podmínky hodné náročné práce. Aktuálně všichni pracují bez nároku na honorář i několik hodin denně. Při tom se nadále vzděláváme, abychom byli schopni adekvátně reagovat na změny.
Vaše dary nám dají větší nezávislost, pomůžou udržovat vysokou kvalitu práce a naplňovat naše hodnoty a vize.
Podpořte práci, která má smysl. Práci s dopadem především na ty nejmenší a nejzranitelnější – na děti.

ČLENŮM KLUBU PŘÁTEL, NABÍZÍME:
 
Podporu dobré věci, podporu práce, která má smysl
Potvrzení o daru.

PRAVIDELNÝM DÁRCŮM NAVÍC:


Půlroční bulletin doslova nabitý zajímavostmi z oblasti NRP





Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Aliance náhradních rodin ČR, z. s., projekt: Klub přátel náhradních rodin