Nela Tollingerová: Dárcovská výzva pro projekt POMOC TÝRANÝM A NECHTĚNÝM PSŮM

MÍSTO DÁRKU ČI KVĚTINY MŇAMKU PEJSKŮM

vybíráme od 12.4.2023
400 Kč
vybráno 8 % z 5 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co by mohlo být nejhezčím dárkem? Místo koupené čokolády nebo přáníčka podpořit chlupáče, co to skutečně potřebují. 🐾
Dneska mi odzvonilo první čtvrt století a když jsme doma s Moky (můj pes) přemýšlely, co by nám dnes udělalo kromě granulek pro mě a palačinek pro Moky (nebo obráceně? 😅🤷‍♀️) velkou radost, přišly jsme na to, že bychom nejraději chtěly přiložit packu a ruku a pomoci nějakému projektu, který se nám oběma líbí. Daly jsme hlavy dohromady a netrvalo dlouho a vybrali jsme přes platformu Darujeme.cz psí útulek Dogsy. Vybraly jsme si je obzvlášť proto, že Moky sama byla dřív tulák a teď je naší velkou chlupatou radostí. Rádi bychom, aby víc chlupáčů mělo šanci najít svoje páníčky a dělat jim stejnou radost. Proto tedy zrovna tento projekt a tito lidé, kteří na tom s dobrou myšlenkou pracují. Pokud jste tedy měli v plánu mi popřát, místo čokolády a přáníčka by tohle byl pro mě ten nejkrásnější dárek. 🎂 Omlouváme se, že vás takto "vydíráme" skrze moje narozeniny, ale když to pomůže dobré věci, nebudete se zlobit, že ne? 😇 Nastavily jsme ve výzvě 5000 korun spíš jako nástřel - budeme rádi za každou korunku, i třeba jen 20 Kč místo vaší koupené buchty k svačině. Samy se s Moky budeme snažit, aby do měsíce byla částka dorovnána. Moky si jistě nějaké to kokino taky odepře. 😇 Děkujeme!
Útulek Dogsy, z.s.
Do našeho útulku se dostávají psi, kteří si prošli doslova peklem.... Psi vyhublí na kost, psi sežraní od parazitů, uvázaní na řetězu bez přísunu jídla a pití, zvířata popálená od cigaret, psi polité barvou, s otevřenými ránami. Díky vaší pomoci, můžeme pomáhat!

Mnohdy se k nám dostanou zvířata v dezolátním stavu a je potřeba se o ně postarat. Vrátit jim jejich ztracené štěstí a pomoci jim se postavit zpátky na vlastní tlapky. Někdy jsou náklady na záchranu opravdu vysoké, a tak opět jenom díky vám můžeme dále fungovat a realizovat náročné záchranné akce. Náročné natolik, že mnohdy životy zvířat visely doslova na vlásku. 

Odblešení, šampony, odčervení, očkování, úprava srsti, mikročip a čipování, veterinární péče, operativní zákroky, kvalitní krmení. Suma sumárum, dát jednoho pejska dohromady opravdu něco stojí. 

Avšak díky tomuto projektu můžete i vy pomoci v záchraně jejich života. 🙂 

Pravidelným měsíčním příspěvkem zachráníte život nejednomu pejskovi! 

Můžete se sami přesvědčit, co jsou lidé schopni napáchat na nevinných tvářích. Fotky, ze kterých není příjemně ani nám zkušeným, ale bohužel i tací psi se k nám dostávají. Psi vyhublí na kost, psi doslova sežraní od parazitů, uvázání na řetězu bez přísunu jídla a pití, zvířata popálena od cigaret, psi polité barvou, s otevřenými ránami, ... 

Ale stojí to za to! Věřte, že není nic krásnějšího než pohled do tváře šťastného psa, který dostal druhou šanci na lepší život. 

Bez vaší pomoci bychom to však nezvládli. Děkujeme, že jste našimi patrony! 

Zde je několik příběhů ze stovky příběhů zraněných dušiček, které mají šťastné konce. 


Vše nej tobě i pejskům.

Fajný
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Útulek Dogsy, z.s., projekt: POMOC TÝRANÝM A NECHTĚNÝM PSŮM