Lukáš Vincour: Dárcovská výzva pro projekt Podpora spolku Zvířata nejíme

Narozeninová sbírka pro organizaci Zvířata nejíme🌱

vybíráme od 20.7.2023
0 Kč
vybráno 0 % z 40 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Narozeninová sbírka pro organizaci Zvířata nejíme
Milí přátelé,

s pokorou Vás prosím o podporu naší organizace Zvířata nejíme, s kterou společně bojujeme za konec zneužívání zvířat lidmi. Naše činnost je neúnavná – jsme denně v terénu, kde dokumentujeme otřesné podmínky, které se živočišný průmysl snaží skrýt před zraky veřejnosti.

Vytvořili jsme dokumentární film "Svědectví" a vydali knihu "Nesvoboda". Naše galerie "Nevinné oběti" je největší sbírkou fotografií zneužívaných zvířat v České republice. Pořádáme protestní akce a neustále šíříme osvětu.

Naše sbírka poběží měsíc a já budu nesmírně vděčný za jakoukoliv podporu. Finance nám pomohou především s připravovanou kampaní, o které se brzy dozvíte. Z celého srdce děkuji za každou pomoc pro zvířata! 🖤

S úctou a vděčností, Lukáš


Zvířata nejíme, z.s.
Zvířata nejíme je spolek aktivně bojující za osvobození zvířat z nadvlády člověka. Všemi našimi činnostmi se snažíme zvýšit povědomí o každodenním utrpení nevinných bytostí degradovaných na zboží.
Našimi činnostmi se snažíme zvýšit povědomí o utrpení zvířat, především v České republice. Pořádáme demonstrace, smuteční akce a před Vánoci uctíváme památku zabitých kaprů Tichou uličkou. Vytvořili jsme mapu jatek v ČR. Jsme autoři osvětové kampaně Poznej mé utrpení, která se velmi detailně zaobírá životem zvířat v českých velkochovech, malochovech i ekochovech. Osvětové činnosti se také věnujeme na našich webových stránkách. Dále jsme spustili kampaň Chci znát pravdu, která má za cíl zavedení kamerových systému a jejich online přenos. Natáčíme podcasty s veganskými aktivistkami a aktivisty. Také jsme napsali knihu Nesvoboda, která přináší informace o zneužívání zvířat na našem území. Jsme taktéž producenti a naši členové jsou spoluautory dokumentu Svědectví.

Na všechny naše aktivity jsou potřeba finance a vám jsme vděční za každý váš příspěvek na ně.





Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Zvířata nejíme, z.s., projekt: Podpora spolku Zvířata nejíme