Martina Merisi: Dárcovská výzva pro projekt Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii

Pamír: trail s duší - Sbírka pro dětský hospic Dům pro Julii

vybíráme od 1.7.2024
13 744 Kč
vybráno 11 % z 120 000 Kč

zbývá

84 dní

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Děkujeme, že pomáháte Domu pro Julii. Unikátní lůžkový dětský hospic Dům pro Julii v Brně zahájí provoz už teď v srpnu 2024. Stále ovšem potřebuje dovybavit a zajistit finance na provoz. Aby tohle místo - tenhle DOMOV mohl pomáhat rodinám a dětem, které to potřebují. Váš dar je mimořádně důležitý. Spolu to dokážeme.  
Jsme dvě cestovatelky - Merisi a Miške, které srdce zavedlo k úžasné neziskové organizaci pomáhající rodinám s nevyléčitelně nemocnými dětmi.

Máme před sebou zatím nejnáročnější projekt - pěší přechod hor v Tádžikistánu - a tenhle 1 200 - 1 300 km dlouhý trail chceme věnovat podpoře Domu pro Julii. Místu, které které nabídne široké spektrum služeb dětské paliativní péče.

Když jsme se procházely příjemnými prostory v náruči přírody, vdechovaly vůni dřeva a naslouchaly ptačímu cvrlikání, cítily jsme obrovské dojetí, protože tohle nebude jen tak nějaký hospic nebo dům. Tohle bude domov. V něm se nejspíš nebudou psát jen příběhy se šťastným koncem, ale rodiny v něm zažijí klid, mír i spoustu radosti.

S Miške sdílíme nejen lásku k přírodě, ale i k tomuhle rodícímu se místu s duší pro ty, kteří budou potřebovat jeho láskyplnou péči a náruč. Proto bychom rády daly dohromady 100 Kč za každý náš zvládnutý kilometr. Odhadem by jich mělo být cca 1200, takže 120 000 Kč.

Moc si přejeme, aby náš TRAIL S DUŠÍ přitáhl dostatek zájmu o Dům pro Julii a abychom společně sesbírali co nejvíc prostředků, které budou použity na zbývající vybavení i provoz Domu pro Julii. Péče, kterou organizace poskytuje, se totiž bez finanční podpory neobejde.
Buďte součástí našeho TRAILU s DUŠÍ!
Jsou věci, které nezměníme.
A jsou věci, které dokážeme zvládnout jen spolu.

Z celého srdce děkujeme všem, kdo tenhle úžasný projekt tvořený ♥ podpoří.

Více informací o Domu pro Julii - www.dumprojulii.com
Více info o naší cestě - Facebook Duše na cestách a Miške Travels
A na Instagramu Duše na cestách a Miške Travels 
Dům pro Julii, z. ú.
Děkujeme, že pomáháte Domu pro Julii. Unikátní budova lůžkového dětského hospice Dům pro Julii už stojí. Péče o děti a mladistvé s nevyléčitelnými nemocemi se jeho srpnovým otevřením v České republice mění. I nadále poskytujeme péči u nevyléčitelně nemocných dětí také v jejich domácím prostředí. Rodiče si tak mohou odpočinout od každodenní nepřetržité péče a načerpat energii na další pečování. Začíná nová etapa. Zajistit financování komplexní pomoci vážně nemocným dětem a pomoci jejich rodinám. Dům pro Julii je zcela závislý na darech veřejnosti, pomozte rozšířit služby a počet rodin, kterým pomáháme. Ať to mají lehčí. Váš dar je mimořádně důležitý. Spolu to dokážeme.
V České republice dosud chybí dětský lůžkový hospic. Společně s vámi, našimi dárci a podporovateli, podporujeme rodiny, které se ocitly ve vážné životní situaci a pečují o nevyléčitelně nemocné děti.

Ve spolupráci s městem Brnem jsme postavili dětský hospic Dům pro Julii. Místo, kde zkušení zdravotníci, pečovatelé, psycholog, duchovní, sociální pracovník a další poskytnou tu nejlepší možnou péči v těžkém období. Nabízíme péči odlehčovací pro dlouhodobě i krátkodobě pečující, připravujeme možnost prožití terminálního stadia onemocnění při hospicových pobytech. Bez ohledu na politickou příslušnost, na náboženství, na barvu pleti, pohlaví nebo stav konta. Jsme tu pro ty, kteří naši pomoc potřebují. 
 
Dům již stojí, v srpnu  2024 jsme zahájili jeho provoz – i nadále náš mobilní profesionální tým jezdí v Jihomoravském kraji k nemocným dětem domů. Přebírá kompletní péči za rodinu a umožňuje tak pečujícím si alespoň na chvíli odpočinout. Podpořte i Vy unikátní dětský hospice. Děkujeme.

Více informací na www.dumprojulii.com

Fandíme Vám

Dvorackova Marketa
100 Kč

Byla jsem se na Dům podívat osobně a prostředí je total "vyzenované". Cítím tam obdiv a ducha přírody.

Dr. Slávka - Mahora
500 Kč

Ať nohy moc nebolí :⁠-⁠)

Popelovi
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dům pro Julii, z. ú., projekt: Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii