Růžena Vovsová: Dárcovská výzva pro projekt Zázemí pro nechtěné pejsky

Pomozte vybudovat zázemí pro nechtěné pejsky! ❤️🐾

vybíráme od 18.7.2024
100 Kč
vybráno 1 % z 10 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé,
ať je každý jaký je, chyb má každý z nás milion, tak věřím tomu, že v mé blízkosti jsou lidé se srdíčkem na správném místě a není jim život zvířat lhostejný.

Každý z vás, může být důležitou součástí na ÚŽASNÉM projektu Pomozte vybudovat zázemí pro nechtěné pejsky! ❤️🐾  více o projektu organizace Psi bez hranic na
https://www.psibezhranic.com/jak-pomoct

Každý z nás si můžeme odpustit krabičku cigaret, flasku rumu, party, cokoladu nebo vlastne cokoliv... i ta nejmenší částka je neskutečně moc důležitá!

Věřím, že mi plno z Vás pomůže výzvu na 10 000 kč dokončit !

Moc všem děkuji! 🐾🐶


Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.
Naskytla se nám možnost ve spolupráci s Hand for help vybudovat společné prostory pro pejsky na jejich pozemku, kde budou mít vlastní výběh, kotce, potřebnou péči a dokonce i převýchovu a socializaci problémovějších jedinců. Pomůžete nám projekt zrealizovat?
Naše organizace se zabývá záchranou a pomocí psům v nouzi. Působíme na základě dočasných péčí a zároveň spolupracujeme s jinými organizacemi a azyly i mimo ČR. Bohužel jsme doteď neměli možnost vlastního zázemí a umístění pejsků v ČR, ale naskytla se nám možnost to změnit. 

Ve spolupráci s Hand for help můžeme mít společné prostory pro pejsky na jejich pozemku, kde budou mít vlastní výběh, kotce, potřebnou péči a dokonce i převýchovu a socializaci problémovějších jedinců. Pomůže to hlavně pejskům, kteří potřebují akutní péči nebo umístění. Jsme za to nesmírně vděční a nyní potřebujeme pomoc i od vás, aby se nám podařilo to uskutečnit.

Finance použijeme na:
  • Přípravu pozemku a jeho zabezpečení 
  • Dva kotce vhodné i pro agresivní psy
  • Stavební materiál
  • Vybavení výběhu a boudy




Naše organizace: www.psibezhranic.com


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú., projekt: Zázemí pro nechtěné pejsky