Lubomír Hulín: Dárcovská výzva pro projekt Tým odvahy

Pomoc vážně nemocným dětem na cestě za normálním životem - běžíme 320km z Beskyd na Pálavu

vybíráme od 7.8.2024
35 002 Kč
vybráno 35 % z 100 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodli jsme zúročit sílu týmové spolupráce a za pomoci Vás všech splnit sen vážně nemocným dětem.
Jsme parta nadšenců, co v září běží 320 km dlouhý štafetový závod z Beskyd na Pálavu. Není to ovšem ta pravá výzva, pokud to není pro dobrou věc.

Díky této výzvě můžete pomoci dětem na cestě za normálním životem.
Protože - "Pokud chceš jít rychle, jdi sám. Pokud chceš dojít daleko, jdi s někým." :)
Jako běžci Týmu odvahy běžíme pro nadační fond Spolu s odvahou, který vrací dětem s vážnými a chronickými onemocněními bezstarostné dětství prostřednictvím zážitkové terapie.

Díky Vám, kteří se rozhodnete podpořit tento zázračný svět, můžeme každý rok uspořádat speciální tábory pro více než 1 000 dětí trpících rakovinou, diabetem, hemofilií, chronickým zánětem kloubů a dalšími vážnými nemocemi.

Vaše příspěvky umožňují dětem účast na těchto táborech zcela zdarma. Pomáháte tak splnit jejich sen o návratu k normálnímu životu.

Velmi si vážíme každého, kdo se rozhodne tento jedinečný projekt podpořit. My vám za to slibujeme, že na trati necháme maximum.

Děkujeme za vaši podporu. Věříme, že společně dokážeme velké věci!

O nadačním fondu Spolu s odvahou:
Programy nadačního fondu nejsou jen volnočasové aktivity a tábory. Díky nezapomenutelným zážitkům vytvářejí prostředí, které děti motivuje opustit svou komfortní zónu. Překonáváním obav a počáteční nejistoty čelí výzvám nejen v rámci programu, ale také těm spojeným s jejich nemocí. Aktivity Spolu s odvahou podporují nezávislost, sebevědomí a osobní růst, pomáhají dětem a jejich rodinám vidět za hranice jejich diagnózy a získávat zkušenosti nezbytné pro život.
Více informací na webu.
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika
Tým Odvahy pomáhá sportem již od roku 2014. Odvážné běžecké výzvy našich podporovatelů spojujeme s pomocí dětem s vážným onemocněním. Plánujete letos se postavit sportovní výzvě čelem a chcete pozvat své přátelé, aby Vás v ní podpořili a zároveň přispěli na dobrou věc? A nebo rádi podpoříte naše odvážné sportovce a darujete libovolnou částku Nadačnímu fondu Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny)!
Posláním Nadačního fondu Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny) je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.
Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.



Nadace Spolu s odvahou (v Maďarsku a Polsku: Nadace Bátor Tábor nebo-li Tábor odvahy) funguje ve čtyřech zemích a je jediným táborem svého druhu ve Střední Evropě. Je taky součástí mezinárodní organizace Serious Fun Children’s Network – světového sdružení táborů pro děti s vážnou nemocí, které v roce 1988 založil herec Paul Newman.

Běžci Týmu Odvahy v minulých letech:



Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika, projekt: Tým odvahy