Markéta Petrová: Dárcovská výzva pro projekt BĚH MEZI MOSTY - charitativní běh pro Athelas 2024

Projdu se na chůdách v božím kostýmu přes Kamenný most

vybíráme od 13.8.2024
7 400 Kč
vybráno 74 % z 10 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chcete si užít zábavu a vidět něco, co jste ještě nikdy neviděli? A u toho ještě podpořit dobrou věc? Pak se zúčastněte BĚHU MEZI MOSTY: https://www.behmezimosty.cz/
Já jsem Markéta Petrová a dlouhodobě podporuji Domácí hospic Athelas, který pečuje o těžce nemocné lidi v závěru jejich života a pomáhá jim prožít poslední chvíle DOMA, ve svém prostředí, se svou rodinou.
 
Loni jsem na charitativním závodu BĚH MEZI MOSTY přešla přes Kamenný most a dál po trase 1,4 km na chůdách v zeleném kostýmu. A letos to chci zopakovat.

 
A proto vás žádám o podporu v téhle výzvě. Pokud se tady vybere 10 000 Kč, tak se 8. září společně sejdeme u mostu a já budu mít na sobě nejen svoje chůdy, ale zároveň taky úplně novej bombastickej kostým, kterej jste ještě nikdy neviděli
 
Máte se na co těšit 😊 Za tu srandu a podporu dobré věci to stojí.
 
Přispějte domácímu hospici Athelas a vidíme se 8. září u Kamenného mostu.
 
Markéta Petrová
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Běžíme MEZI MOSTY. Běžíme pro naše pacienty, kteří jsou již téměř v cíli svého života. Každým krokem, každým darovaným startovným, jim pomáháte zůstat DOMA, mezi svými. Děkujeme, že běžíte s námi. Děkujeme, že darujete!

BĚH MEZI MOSTY pro Athelas 2024



V neděli 8.9.2024 se bude konat benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří se nachází v cílové rovince svého života. Od 12 hodin započnou registrace před Domem u Slona u Kamenného mostu v Písku, odkud se také poběží. Nejste běžci? Nevadí. Můžete si udělat i procházku s přáteli či rodinou. 

Veškerý výtěžek půjde na péči o pacienty našeho hospice. Každý krok se počítá.