Pivovar Čížová: Dárcovská výzva pro projekt BĚH MEZI MOSTY - charitativní běh pro Athelas 2024

Unikátní pivo JELEN z Pivovaru Čížová – pouze na Běhu mezi mosty

vybíráme od 13.8.2024
2 700 Kč
vybráno 11 % z 25 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé a příznivci našeho pivovaru, vy všichni, ke komu se tahle výzva dostane. Domácí hospic Athelas v Písku poskytuje péči vážně nemocným lidem, jejichž život se chýlí ke konci, a kteří si přejí strávit zbytek svého života DOMA, mezi svými blízkými. 
 
Aby mohl hospic tuhle péči poskytovat, potřebuje finanční pomoc a my ho chceme podpořit. 
 
8. září se bude u Kamenného mostu v Písku konat druhý ročník charitativního závodu Běh mezi mosty. Rozhodli jsme se, že jim pomůžeme a doufáme, že se k nám přidáte.
 
A máme k tomu pro vás jednu lákavou, po pivní pěně voňavou nabídku. Pokud se v téhle výzvě podaří vybrat 25 000 Kč, tak na Běhu mezi mosty pro vás budeme točit speciální edici našeho piva JELEN. Pivo, které s tou největší péčí uvaříme jen pro tuhle akci a vy jej budete moci ochutnat. 
 
Pomůžete hospici a přijdete ochutnat našeho JELENA?
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Běžíme MEZI MOSTY. Běžíme pro naše pacienty, kteří jsou již téměř v cíli svého života. Každým krokem, každým darovaným startovným, jim pomáháte zůstat DOMA, mezi svými. Děkujeme, že běžíte s námi. Děkujeme, že darujete!

BĚH MEZI MOSTY pro Athelas 2024



V neděli 8.9.2024 se bude konat benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří se nachází v cílové rovince svého života. Od 12 hodin započnou registrace před Domem u Slona u Kamenného mostu v Písku, odkud se také poběží. Nejste běžci? Nevadí. Můžete si udělat i procházku s přáteli či rodinou. 

Veškerý výtěžek půjde na péči o pacienty našeho hospice. Každý krok se počítá.

Už se těším na Jelena 🦌😉

Andy
500 Kč