Ríša Bašta: Dárcovská výzva pro projekt BĚH MEZI MOSTY - charitativní běh pro Athelas 2024

Podpořme společně Athelas

vybíráme od 19.8.2024
20 801 Kč
vybráno 104 % z 20 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, já jsem Ríša Bašta, sportovec a plavec, který na letošní Olympiádě dětí a mládeže v Českých Budějovicích získal 3 stříbrné medaile.
Rozhodl jsem se, že chci letos podpořit Domácí hospic Athelas a jejich charitativní akci BĚH MEZI MOSTY. Domácí hospic pečuje o těžce nemocné pacienty, kteří si přejí strávit zbytek svého života DOMA se svými blízkými a rodinou, a k tomu potřebují finanční pomoc.

Proto jdu vyzvat vás kamarády, příznivce plavání a sportu. Prosím, přispějte a podpořte dobrou věc a Domácí hospic Athelas. Rád bych, aby se v této výzvě vybralo 20 000 Kč, a už se těším až tuto vybranou částku společně oslavíme a sejdeme se 8. září u Kamenného mostu a společně vyběhneme a podpoříme všechny hospicové pacienty.

Uvidíme se 8. září?
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Běžíme MEZI MOSTY. Běžíme pro naše pacienty, kteří jsou již téměř v cíli svého života. Každým krokem, každým darovaným startovným, jim pomáháte zůstat DOMA, mezi svými. Děkujeme, že běžíte s námi. Děkujeme, že darujete!

BĚH MEZI MOSTY pro Athelas 2024



V neděli 8.9.2024 se bude konat benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří se nachází v cílové rovince svého života. Od 12 hodin započnou registrace před Domem u Slona u Kamenného mostu v Písku, odkud se také poběží. Nejste běžci? Nevadí. Můžete si udělat i procházku s přáteli či rodinou. 

Veškerý výtěžek půjde na péči o pacienty našeho hospice. Každý krok se počítá.

To dáme!

Jan Parma
100 Kč

Užasný nápad Ríšo! 🤩

Lucie Loudinova
1 000 Kč

Dárce
1 000 Kč