Lenka Kropáčová: Dárcovská výzva pro projekt Pomáháme už 25 let - pomáhejte s námi!

Podpora benefiční výstavy "Příběhy dobrovolnictví v Plzeňském kraji" II.

vybíráme od 4.9.2024
8 300 Kč
vybráno 55 % z 15 000 Kč

zbývá

16 dní

přispělo

54 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Benefiční výstava "Příběhy dobrovolnictví v Plzeňském kraji" je součástí doprovodného programu festivalu Dej více Plzni, který uzavírá oslavy 25 let činnosti Mezigeneračního a dobrovolnického centra TOTEM. Výstava bude k vidění v prostorách Měšťanské besedy v Plzni v termínu 1. 11. - 30. 11. 2024. Slavnostní vernisáž proběhne v neděli 3. 11. 2024 v 15:00. Výtěžek z příspěvků darovaných u příležitosti benefiční výstavy využijeme na obnovu vybavení kluboven na pobočkách neziskové organizace TOTEM z.s.

V TOTEMu už více než 5 let mapujeme úžasné příběhy dobrovolníků v plzeňském regionu. Od seniorů čtoucích dětem pohádky až po mladé lidi pomáhající v charitativních organizacích. Všichni mají jedno společné – touhu pomáhat a zlepšovat svět kolem sebe.

A právě díky nim ožívá TOTEM. Někteří dobrovolníci vedou kurzy, další pomáhají organizovat akce a vytvářejí nezapomenutelné zážitky pro všechny, kteří k nám zavítají.

Abychom mohli i nadále nabízet pestrý program, potřebujeme vaši pomoc. Chceme obnovit vybavení našich kluboven, pořídit nové pomůcky na cvičení, kvalitní hrnčířský kruh a moderní počítače. Díky vám tak vytvoříme ještě lepší podmínky pro setkávání a rozvoj našich klientů.

Podpořte nás a staňte se součástí našeho příběhu. Každý váš příspěvek, ať už velký nebo malý, nám pomůže pokračovat v naší práci.

Děkujeme!

Lenka Kropáčová
manažerka pro dárcovství a komunikaci
TOTEM z.s.

Tuto výzvu podpořili také desítky anonymních dárců, kteří navštívili stanoviště TOTEMu na akci První zvonění v Borském parku. Tradiční oslavy prvního školního dne jsme se v pondělí 2. září 2024 s TOTEMovými kolegy zúčastnili už po několikáté. Opět jsme pro školáky měli spoustu pohybových her podporujících zručnost a obratnost. A nechybělo ani oblíbené kolo štěstí, do kterého nám odměny darovali naši partneři a ze kterého jsme do výzvy vložili výtěžek 7800 Kč.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Založení výzvy

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.
Díky vaší podpoře budeme moci efektivně pomáhat klientům na našich plzeňských pobočkách v Bolevci, na Nové Hospodě, na Doubravce i v komunitním centru v ubytovně v Čechovce, kde bydlí ukrajinské mámy s dětmi. DĚKUJEME ZA PODPORU.

Co konkrétně podpoříte:

  • činnost až stovky různorodých kurzů, klubů a aktivit pro 1200 seniorů, kteří tak zůstávají aktivní a stále mezi lidmi
  • koordinaci a pomoc 560 dobrovolníků, z toho 30 % jsou senioři
  • dobrovolnickou podporu pro  87 organizací a projektů v plzeňském regionu
  • osmdesát rodin s dětmi, pro které ročně poskytujeme poradenství a parťáky pro děti, když mezi vrstevníky začínají v něčem zaostávat
  • dobrovolnické mezigenerační projekty, které lidem přinášejí naplnění a radost - například pohádkové čtecí babičky ve školkách nebo kreativní a vzdělávací programy pro školky a školy se zapojením seniorů
Známka 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ a více než 190 návštěvnických recenzí na Google profilu TOTEMu

                www.totemplzen.cz


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s., projekt: Pomáháme už 25 let - pomáhejte s námi!