Martina Štěpánková: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

Síla spolupráce: Podpora pro oběti povodní

vybíráme od 16.9.2024
2 000 Kč
vybráno 4 % z 50 000 Kč

zbývá

28 dní

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Přidejte se k naší výzvě Síla spolupráce: Podpora pro oběti povodní a pomozte těm, kteří přišli o svůj domov a základní prostředky kvůli ničivým povodním. Společně můžeme poskytnout nejen materiální podporu, ale i naději na lepší zítřky. Namísto nákupu našich bio kosmetických produktů vás žádáme o finanční podporu pro ty, kteří kvůli ničivým povodním ztratili své domovy a základní prostředky pro život. Společně můžeme poskytnout více než materiální pomoc – můžeme nabídnout naději a příležitost na nový začátek. Vaše příspěvky budou využity na obnovu postižených oblastí a distribuci nezbytných hygienických balíčků pro ty, kteří to nyní potřebují nejvíce.
Ničivé povodně zasáhly naši zemi, připravily stovky rodin o domovy, majetek a základní prostředky pro každodenní život. Jako výrobce bio kosmetiky věříme, že udržitelná péče není jen o kráse a zdraví, ale také o pomoci druhým v těch nejtěžších chvílích.

Proto jsme se rozhodli spustit výzvu Síla spolupráce: Podpora pro oběti povodní, jejímž cílem je přinést přímou pomoc těm, kteří se ocitli v krizi. Věříme, že skutečná síla spočívá ve spolupráci a solidaritě, a chceme vás požádat, abyste se k nám připojili – ne nákupem našich produktů, ale přímým darem na podporu obětí.

Jak vaše pomoc změní životy:

  • Finanční pomoc: Vaše příspěvky budou směřovat na obnovu zničených domovů, zásobování evakuačních center a podporu organizací, které pracují přímo v zasažených oblastech.
  • Naděje a důstojnost: Vaše pomoc nejen pokryje materiální potřeby, ale také poskytne naději na lepší zítřky a obnoví důstojnost těm, kteří ztratili vše.
Naše bio kosmetika je symbolem péče o tělo i ducha. Věříme, že ve chvílích, kdy je zdraví a hygiena zpochybněno, má udržitelná péče větší smysl než kdy jindy. Chceme proto přispět nejenom materiálně, ale především vrátit lidem pocit lidské důstojnosti.

Proč je vaše podpora zásadní:
Spolupráce je základem změny. Nejde jen o finanční částku, ale o společné úsilí, které může vést k trvalé obnově komunit a životů zasažených povodněmi. Vaše podpora v této výzvě poskytne nezbytnou pomoc těm, kteří nyní nejvíce potřebují naši péči.

Připojte se k nám:
Síla spolupráce je obrovská, a každý příspěvek, ať už malý či velký, může zcela změnit životy zasažených rodin. Nejde o kosmetiku – jde o lidskou důstojnost a naději. Společně můžeme dát lidem šanci znovu začít.

Pro aktuální pomoc, kterou ADRA zprostředkovává lidem postiženým povodní, se informujte na webových stránkách https://adra.cz/ a na sociálních sítích https://www.instagram.com/adra_cz/ nebo https://www.facebook.com/ADRACzechRepublic?sk=photos#!/ADRACzechRepublic?sk=wall.

Za tým LADATHA, Martina Štěpánková
https://www.ladatha.cz/
ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024