Viktor Janauer: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

Povodně 2024. Mám kamarády, známé a kolegy, kterým se povodeň vyhnula. Podpoříme ty, kteří to štěstí nemají.

vybíráme od 16.9.2024
20 100 Kč
vybráno 20 % z 100 000 Kč

zbývá

28 dní

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
o víkendu zasáhly naši republiku ničivé povodně, které zanechaly mnoho lidí bez domovů, majetku a základních potřeb. Není povinností, ale projevem lidské vyspělosti pomáhat zejména v takto těžkých časech. Vyzýváme všechny, aby se zapojili do finanční sbírky pro lidi zasažené touto katastrofou.

Naší vesnici Vrané nad Vltavou zasáhly zničující povodně mimo jiné v letech 2002 a 2013. Vltava se valí přes naši přehradu nebývalým průtokem přes 700 kubíků i nyní.  My ale věříme, že letos nás povodně nezasáhnou tak jako v minulosti. Někdo ale takové štěstí nemá - Krnov, Jeseník, Frýdlant, Opava............ a mnoho dalších. Obracím se na mé známé, kolegy, klienty, pojďme pomoci. Částka nerozhoduje, vyjádření účasti je ale vždy potřeba.  
ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024