Van Leeuwen: Dárcovská výzva pro projekt SOS Povodně ČR

Van Leeuwen obětem povodní

vybíráme od 17.9.2024
29 600 Kč
vybráno 6 % z 500 000 Kč

zbývá

12 dní

přispělo

19 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Chceme pomoci lidem postiženým letošními povodněmi prostřednictvím organizace Člověk v tísni.

Rozhodli jsme se spojit své síly a podpořit oběti povodní našimi soukromými příspěvky i finančním darem ze strany firmy.

Ke každému soukromému příspěvku zaměstnanců Van Leeuwen Česká republika přidá firma příspěvek ve stejné výši. Záleží jen na nás. Čím více přispějeme my, tím víc i náš zaměstnavatel a tím víc prostředků se dostane k těm, kteří je teď opravdu potřebují.
Děkujeme, že pomáháte!
People in Need - Člověk v tísni
Pomozte s námi obětem povodní! V reakci na povodně jsme aktivizovali týmy našich terénních pracovníků, kteří již začali pomáhat v postižených oblastech. Jsme také ve spojení s integrovaným záchranným systémem a případnou pomoc koordinujeme s dalšími organizacemi.
S odstraňováním následků povodní máme dlouhodobou zkušenost

V prvních týdnech se soustředíme na okamžitou materiální pomoc obcím, ale svoji hlavní úlohu vnímáme v adresné pomoci a obnově zasažených domácností. Mapujeme potřeby v postižených oblastech spolu se starosty a krizovými štáby, obcházíme jednotlivé domácnosti a zaměřujeme se na pomoc těm nejzranitelnějším, jednotlivcům nebo rodinám bez příbuzných a větších úspor. Poskytujeme psychologickou pomoc, radíme s vyřízením pomoci od státu, ale i s opravami domů či jejich vysoušením.

Na místě často působíme i roky po katastrofě, kdy se pozornost přesouvá jinam, ale lidé se stále nějak vypořádávají s následky.

:-)

Marek Štancl
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Povodně ČR