Vít Lazar: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

Zaměstnanci Fresenius Kabi Horatev CZ s.r.o. pomáhají - Povodně 2024

vybíráme od 17.9.2024
6 000 Kč
vybráno 6 % z 100 000 Kč

zbývá

29 dní

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Přírodní katastrofy nás všechny hluboce zasahují a probouzejí v nás solidaritu s těmi, kteří přišli o své domovy a majetek. Nyní máme možnost společně pomoci lidem v nouzi a přispět k obnově postižených oblastí. 

Zaměstnanci společnosti Fresenius Kabi Horatev CZ se připojují k dárcovské výzvě humanitární organizace SOS ADRA, která vyhlašuje sbírku na pomoc oblastem zasaženým povodněmi v roce 2024. 

Vaše dary budou použity na zajištění základních potřeb pro postižené rodiny, jako jsou potraviny, hygienické potřeby, čisticí prostředky a další nezbytné vybavení. 

Děkujeme vám za vaši štědrost a ochotu pomoci v této těžké situaci. Společně můžeme zmírnit dopady této přírodní katastrofy a podpořit ty, kteří to nejvíce potřebují.

ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


Držím palce..

Dárce

....hodně sil při zvládání následků povodní !

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024