Kiswire Cord Czech s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Charita pro oběti povodní

Kiswire sbírka pro oběti povodní

vybíráme od 17.9.2024
13 600 Kč
vybráno 136 % z 10 000 Kč

zbývá

12 dní

přispělo

19 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Předpovědi meteorologů se bohužel naplnily a Českou republiku zasáhly povodně, které způsobily nesmírné škody. Proto se naše společnost rozhodla alespoň trochu pomoci rodinám, které byly nuceny opustit své domovy.
Vaše podpora může znamenat rozdíl mezi beznadějí a nadějí. Příspěvky z této sbírky budou použity na poskytnutí základních potřeb, jako jsou potraviny, oblečení, léky a obnovu zničených domácností. Vaše dary pomohou také s dočasným ubytováním a dalšími naléhavými opatřeními, které pomohou zmírnit utrpení postižených lidí.

Věříme, že společně dokážeme udělat alespoň malý krok k obnově a zajištění pomoci pro všechny, kteří ji potřebují. Každý příspěvek, ať už malý nebo velký, je cenný a má obrovský význam.

KE KAŽDÉ VÁMI DAROVANÉ KORUNĚ PŘIDÁ NAŠE FIRMA DALŠÍ!

Děkujeme vám za vaši štědrost, solidaritu a ochotu pomoci v této nelehké době

Charita Česká republika
Pomozme společně lidem v místech, zasažených povodní! Charita aktivovala své krizové týmy na všech úrovních a je připravena okamžitě poskytnout materiální, dobrovolnickou, psychosociální i finanční pomoc a krizovou intervenci.
Charita v rámci svého systému včasné reakce na mimořádné události aktivovala své krizové týmy a to jak na centrální, tak na regionální úrovni. Jsme v kontaktu s Generálním ředitelstvím hasičské záchranné služby i s krajskými a místními krizovými štáby, či povodňovými komisemi. 

„Aktivně monitorujeme situaci a ve spolupráci se složkami Integrovaného záchranného systému jsme připraveni na poskytnutí cílené pomoci. A to jak v oblasti okamžité dobrovolnické i materiální pomoci, poskytnutím psychosociální pomoci či krizové intervence, tak i v oblasti následné finanční pomoci z  veřejné sbírky,“ říká Vít Kraus, manažer pro krizové události Charity Česká republika.


Sbírka
Charita Česká republika uvolňuje ze svého krizového fondu finační prostředky a současně prosí o finanční příspěvek do sbírky, jejíž výtěžek pomůže obětem ničivých povodní.
Všem dárcům Charita děkuje za solidaritu. O sbírce a aktuálním dění týkajícím se povodní aktuálně informujeme na webu www.povodne.charita.cz.

Držíme palce

Tomáš Kroupa

Hodně štěstí všem držte se

Veronika Rusičová
200 Kč

Jsme s vámi :-)

Veronika
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Charita Česká republika, projekt: Charita pro oběti povodní