Latecoere Czech Republic, s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Povodně ČR

Tým Latecoere CZ na pomoc obětem povodní

vybíráme od 17.9.2024
25 000 Kč
vybráno 50 % z 50 000 Kč

zbývá

29 dní

přispělo

20 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Následky ničivých povodní, které zasáhly Česko, nám nejsou lhostejné.

V Latecoere Czech Republic jsme se proto rozhodli uspořádat zaměstnaneckou sbírku na podporu projektu SOS povodně ČR, kterou pořádá Člověk v tísni.
Obracíme se teď na vás, naše kolegy a kolegyně. Každá koruna se totiž počítá. Peníze, kterými přispějete do zaměstnanecké sbírky, na konci znásobíme a odešleme na pomoc obětem povodní.

Ukažme společně, že nám není lhostejný osud těch, kteří byli zasaženi nedávnými povodněmi! Sbírkou můžeme zlepšit životy dotčených lidí po celé republice. Každý příspěvek, bez ohledu na jeho výši, znamená pomoc těm, kteří ji teď nejvíce potřebují. 

Váš Latecoere ✈️
People in Need - Člověk v tísni
Pomozte s námi obětem povodní! V reakci na povodně jsme aktivizovali týmy našich terénních pracovníků, kteří již začali pomáhat v postižených oblastech. Jsme také ve spojení s integrovaným záchranným systémem a případnou pomoc koordinujeme s dalšími organizacemi.
S odstraňováním následků povodní máme dlouhodobou zkušenost

V prvních týdnech se soustředíme na okamžitou materiální pomoc obcím, ale svoji hlavní úlohu vnímáme v adresné pomoci a obnově zasažených domácností. Mapujeme potřeby v postižených oblastech spolu se starosty a krizovými štáby, obcházíme jednotlivé domácnosti a zaměřujeme se na pomoc těm nejzranitelnějším, jednotlivcům nebo rodinám bez příbuzných a větších úspor. Poskytujeme psychologickou pomoc, radíme s vyřízením pomoci od státu, ale i s opravami domů či jejich vysoušením.

Na místě často působíme i roky po katastrofě, kdy se pozornost přesouvá jinam, ale lidé se stále nějak vypořádávají s následky.

Nejste v tom sami.

Jan Bárta
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Povodně ČR