Elektrárny Opatovice, a.s.: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

EOP OPATOVICKÁ ENERGIE - Podpora pro postižené povodněmi 2024

vybíráme od 18.9.2024
22 000 Kč
vybráno 22 % z 100 000 Kč

zbývá

30 dní

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
EOP OPATOVICKÁ ENERGIE - Podpora pro postižené povodněmi 2024

V náročných chvílích bychom měli stát při sobě a pomáhat těm, kteří to potřebují nejvíce. Proto jsme se rozhodli vyhlásit finanční sbírku na pomoc oblastem zasaženým povodněmi. Věříme, že společně můžeme pomoci efektivněji.

Naše společnost zdvojnásobí každou korunu, kterou sbírka získá, a peníze poskytneme humanitární organizaci ADRA, která se stará o zajištění základních potřeb pro obyvatele postižené touto mimořádnou událostí. 
Námi plánovaný maximální příspěvek této výzvy za EOP je 50.000 Kč. Budeme tedy rádi, pokud se nám společně podaří zajistit zamýšlenou cílovou částku.

Finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob, jak můžeme přispět k obnově zasažených oblastí a podpořit ty, kteří přišli o své domovy a majetek. Vaše podpora je nesmírně důležitá a každý příspěvek se počítá.

Děkujeme za vaši štědrost a ochotu pomoci!

ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


Pro všechny, kdo se nyní musí potýkat se situací, ve které je dobré vědět, že na to nejste sami…

Hana Počtová
2 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024