Agentura pro podnikání a inovace: Dárcovská výzva pro projekt Pro obec Písečná - pomoc po povodních 2024

Společně s API - Přispějte s námi k obnově po povodních

vybíráme od 19.9.2024
15 800 Kč
vybráno 11 % z 150 000 Kč

zbývá

43 dní

přispělo

8 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Soucítíme s lidmi, které postihly záplavy, a chceme jim pomoci. Připojte se k nám v této výzvě a společně podpořme ty, kteří to nejvíce potřebují. 
Naše dárcovská výzva „Společně s API - Přispějte s námi k obnově po povodních“ je vyjádřením naší solidarity s těmi, kteří byli postiženi nedávnými povodněmi. Věříme, že spojení sil a vzájemná podpora mohou pomoci překonat těžké chvíle a obnovit zasažené oblasti.

Tato sbírka je nám blízká nejen z hlediska našich hodnot, ale také v osobní rovině. Stejně jako mnozí z vás i my máme přátele nebo známé, kteří byli povodněmi přímo ovlivněni. Proto cítíme silnou potřebu jednat a pomoci v obnově jejich domovů a životů. Vaše příspěvky mohou skutečně pomoci a přinést naději těm, kteří ji aktuálně potřebují.

Děkujeme za vaši podporu a za to, že jste s námi v této důležité misi!
Nadace Via
Obec Písečná na Jesenicku byla katastrofálně zasažena povodněmi, které zde způsobily obrovské škody. Místní obyvatelé čelí vážným problémům, protože aktuálně nemají k dispozici elektřinu, plyn ani pitnou vodu. Situace je horší než v roce 1997, kdy byla obec také zasažena povodněmi. Některé domy jsou zcela zničené a potřebná pomoc pro obnovení obce a podporu zasažených domácností je naléhavá. Připojte se a podpořte sbírku na pomoc Písečné a jejím obyvatelům. Mockrát děkujeme.
Sbírku realizuje obec Písečná ve spolupráci s Nadací Via.


přeji hodně sil

agnes
3 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Via, projekt: Pro obec Písečná - pomoc po povodních 2024