Karolína Nikoličová: Dárcovská výzva pro projekt Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s.

K narozeninám pro dobrou věc

vybíráme od 2.10.2024
27 200 Kč
vybráno 544 % z 5 000 Kč

přispělo

43 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodla jsem se k narozeninám podpořit dobrou věc a byla bych moc ráda, kdybychom si udělali takovou dobročinnou oslavu. Pojďme se pozvat na pomyslnou skleničku na zdraví :) jako cílovou částku jsem nastavila 5.000,- a pokud ji společně dosáhneme, "přihodím šampíčko" v podobě 1.000,- navíc. Cílová částka není limit a za sebe budu šťastná za jakýkoliv příspěvek. Všem moc děkuju a přeju zdraví, lásku a štěstí i VÁM. 
Před dvěma týdny mi odešel můj nejbližší parťák - můj milovaný kocour, moje polovina, Theodor. V mém životě a hlavně v mém srdci měl důležité místo. Přesto, že ke svým dnešním narozeninám bych si ze všeho nejvíc přála, aby mě ráno probudil skokem na hlavu a nepřestávajícím vrněním, vím, že tohle přání se mi už nesplní. Mám ale možnost šířit lásku ke kočkám dál a podporovat dobrou věc. Rozhodla jsem se podporovat "útulek" Srdcem pro kočky z.s. Proč píšu "útulek" v uvozovkách? Protože když jsem tam poprvé vešla, tak jsem útulek neviděla. Viděla jsem místo, kde mají kočičky domov. Mé další přání k narozeninám (a pevně věřím, že se splní) je poslat pomoc právě sem a budu moc ráda, když mě v tom podpoříte a budete moct udělat dobrou věc se mnou. Děkuju.
Srdcem pro kočky, z.s.
Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s., který má v péči cca 80 kočiček a 4 psy. Finanční příspěvek bude použit na léčbu, léky, očkování a stravu.
Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s., který má v péči cca 80 kočiček a 4 psy.

Finanční příspěvek bude použit na léčbu, léky, očkování a stravu.

Více informací o útulku najdete na webu http://www.srdcemprokocky.cz

Hodně štěstí Vám přeji🍀🍀🍀

Jitka Durilova
200 Kč

Vše nej, kočko
🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐈🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Jiří Dušek

Krásné gesto, hezké narozeniny🐈💖

Míša P
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Srdcem pro kočky, z.s., projekt: Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s.