Jana Vartová: Dárcovská výzva pro projekt Klub přátel Hospice sv. Štěpána

Místo 21leté whisky podpora Hospicu sv. Štěpána

vybíráme od 13.10.2024
10 320 Kč
vybráno 103 % z 10 000 Kč

zbývá

20 dní

přispělo

20 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
„Je to už víc než rok, co jsem svého muže držela za ruku naposledy. Mrzí mě, že už nezažil radost z velkých událostí v našich životech.“ 
Slíbili jsme si, že si letos spolu otevřeme 21letou whisky, to už jsme nestihli. Tento slib, ale může pomoci Hospicu sv. Štěpána. Letošní připomínku Miroslavových dalších nedožitých narozenin bych chtěla pojmout jako virtuální večírek, jehož výtěžek zaplatí naději pro rodiny umírajících.
Letos jsme si spolu s Miroslavem měli otevřít jedenadvacetiletou whisky Glenfiddych. Slíbili jsme si to, když na nás vyskočila vzpomínka, jak jsme si k 18. výročí dali whisky osmnáctiletou. Načít ji spolu už se nám nepodařilo. Už jsme spolu neoslavili 21. výročí od chvíle, co stál Miroslav v Praze na Václaváku se slonem z čokolády a já s lahví červeného. Lahev jsem otvírala v lednu sama. 

„Je to už víc než rok, co jsem svého muže držela za ruku naposledy. Mrzí mě, že už nezažil radost z velkých událostí v našich životech.“ 
Třeba, když jsme zjistili, že k nám přibude miminko. Tadeáš se kamarádům narodil v květnu v Litoměřicích, deset měsíců po tom, co můj muž umřel ve stejném městě na mozkový nádor v Hospicu svatého Štěpána.  

Hospic svatého Štěpána pro mě nikdy nebude místem umírání. Pro mě je místem naděje pro ty, kteří ztrácí své nejbližší. Tuto sbírku jsem založila, aby pomáhala tam, kde dodávají naději a klid rodinám v nejtěžších chvílích. Je i vzpomínkou na Miroslava, který by v říjnu oslavil 48. narozeniny.

Jak řekl Gandalf: "Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít." Pojďme společně podpořit ty, kteří jsou na této cestě průvodci.

Hospic sv. Štěpána
SPOLU PRO HOSPIC - svým příspěvkem podpoříte péči o terminálně nemocné pacienty v lůžkovém i v domácím hospici. Pomáhejte s námi - staňte se členem Klubu přátel!
Členství v Klubu nabízíme Vám všem, kterým je blízká myšlenka hospicové péče, všem kteří chtějí být našemu hospici nablízku a spolu s námi chtějí pomáhat nevyléčitelně nemocným.
Členem Klubu se může stát každý, kdo nás chce pravidelně finančně podporovat. 
V současné době je naší prioritou podpora domácího hospice - konkrétně lékařských pohotovostí a nákladů na dopravu. V lůžkovém hospici pak podpora psychoterapeutických služeb a udržení kvality služeb i v době enormně narůstajících cen energií a dalších provozních nákladů.

Proto jsme vděčni za každého, kdo je odvážný a stane se naším pravidelným a věrným dárcem. 

Na zdraví, Míro!

Michaela Kousalová
250 Kč

Na Tebe kamaráde! Dal by sis raději červené nebo bílé? Chybíš mi.

Pavla Firbacherová
250 Kč

Je mi to moc líto. Jste statečné, úžasné holky.

Naděžda Roubíčková
1 000 Kč

Na všechny dobré cesty ...

Alžběta Soperová
1 500 Kč

🍀🍀🍀

Marcela Rambousková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic sv. Štěpána, projekt: Klub přátel Hospice sv. Štěpána