Prague Pride z.s.


Kultura, umění a historie Lidská práva

Adoptujte si vlajku a obarvěte s námi Prahu na duhovo

Už se taky těšíte na to, až budou během festivalového týdne mosty a ulice Prahy opět zdobit duhové vlajky? Mezi poslání festivalu Prague Pride patří i připomenutí hnutí za rovnoprávnost LGBT+ lidí a duhová vlajka jako symbol k němu neodmyslitelně patří.

59 801 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos chceme, aby město opravdu zářilo barvami. Rozhodli jsme se proto koupit vlajky, které nepůjde jen tak zničit nebo spálit, a upevnit je tak, že jim neublíží ani nejsilnější vítr. Navíc bude letos Prahu vůbec poprvé zdobit progresivní vlajka, kterou vzdáme hold všem LGBT+ lidem, neboť je ztělesněním veškeré diverzity a pestrosti, jakou queer lidé pro společnost představují. A rádi bychom jich kolem trasy sobotního průvodu nainstalovali nejméně 40. Kvalitnější vlajky se speciálním ukotvením ale něco stojí, a proto potřebujeme vaši pomoc. 



Cena jedné vlajky je 1 500 korun a instalace na stožár vyjde na dalších 1 500, dohromady nás tedy instalace jedné vlajky stojí 3 000 korun. Zapojte se do letošní výzdoby města a adoptujte si svoji duhovou progresivní vlajku. Adoptovat buď můžete jen část a rozdělit si částku třeba s kamarádem nebo kamarádkou, nebo vaši částku spárujeme s někým, kdo daroval druhou část. Samozřejmě nás můžete podpořit více a adoptovat celou vlajku i s instalací. Dáme vám vědět přesné umístění vlajky, na kterou jste přispěli, ať se s ní můžete třeba vyfotit!


Adoptujte si svou vlajku a pomozte nám v tom, aby letos Praha během festivalu byla opravdu duhová!

Máte zájem o bližší informace, potvrzení o daru nebo darovací smlouvu?
Napište Honzovi na honza.slanina@praguepride.com
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji ať se PP2022 vydaří.

Bea Podholova
1 500 Kč

Hezký duhový Pride!
Těšíme se :-)

Zdeněk a Honza

Každý má mít právo svobodně milovat, koho chce...

Lucka
3 000 Kč

Věřím, že se stejnopohlavní manželství podaří prosadit i v ČR. Toto téma plně podporuji. Společně to zvládneme! radní MČ Praha 13 Aneta Ečeková Maršálová

Aneta Ečeková Maršálová
3 000 Kč

Všem co nemůžou být sami sebou: Jsme v tom spolu! <33

Myo V.

Manželství pro všechny ❤️🏳️‍🌈

Pavlína Soukupová
3 000 Kč

dekuji za prace pro komunitu!

Remi Diligent
1 500 Kč

Držím palce!

Josef Datel
3 000 Kč