ERA Česká republika, z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Podpora chodu a fungování organizace ERA

ERA (= Evropská Rogacionistická Asociace) je zapsaný spolek, jenž je dobrovolným společenstvím dětí, mládeže a všech osob, které mají zájem o morální, kulturní, společenský i fyzický rozvoj. Cílem spolku je pomoc při výchově, formování a rozvoji osobnosti dětí a mládeže.

vybíráme od 8.11.2021
39 200 Kč

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
ERA (= Evropská Rogacionistická Asociace) je zapsaný spolek ERA Česká republika, který je dobrovolným společenstvím dětí, mládeže a všech osob, které mají zájem o morální, kulturní, společenský i fyzický rozvoj.

ERA má v České republice dlouholetou tradici. Snaží se však i o propojení mezinárodní, kdy se jedná a propojenost těchto států: Itálie, Španělska, Slovenska, Polska a České republiky.

Cílem spolku je pomoc při výchově, formování a rozvoji osobnosti dětí a mládeže v duchu křesťanské lásky, radosti a pokoje. Činnost spolku odpovídá vůli pomoci při přípravě na odpovědný život jedince ve svobodné společnosti, a to od mladého věku až po dospělost.





Pro rozvoj dětí, mladých i dospělých pořádá ERA několik akcí jako jsou například:

• Teen víkendy,
• Víkendy pro skorodospělé,
• Formační víkendy,
• Teen ERA meetingy a Campy,
• ERA meetingy pro dospělé,
• ERA plesy,
• a mnoho dalšího.


Jako každý jiný ekonomický subjekt, tak i ERA je zasažena současnou epidemiologickou situací. Tuto situaci pociťujeme o to více, jelikož nejsme subjekt generující zisk.

Již je to více než rok, co jsme nemohli pořádat žádnou výdělečnou akci, ze které bychom mohli využívat finanční prostředky k udržení chodu ERA.

Jedná se především o zabezpečení platby nájmu a ostatních fixních nákladů spojených s provozem. Nyní čerpáme rezervy, abychom mohli nadále fungovat.





Touto cestou bychom Vás chtěli požádat o jakýkoliv příspěvek na chod a fungování ERA CZ, který by nás dokázal vrátit zpět pevně do sedla. Rádi bychom i nadále chtěli poskytovat dětem, mladým i dospělým prostor pro jejich seberozvoj, vytváření společenství a sdílení víry.


Děkujeme, Vaše ERA.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu