Veronica, z.ú.


Sport a volný čas Zdraví

GO day 20 září: celosvětový den prevence onkogynekologických onemocnění

GO day - přidejte se k fialové cyklojízdě nebo běhu a podpořte onkogynekologické pacientky! V tento den hovoříme s novináři za účasti špičkových odborníků o prevenci karcinomu děložního hrdla a dělohy. Poté skočíme na kola a běžíme oblečeni ve fialových dresech. Pojeďte s námi! nemusíte být fyzicky v Praze, jeďte a běžte kdekoliv a posílejte ná fotky na FB. Akce má již tradičně záštitu ministra zdravotnictví.

GO day - celosvětový den prevence onkogynekologických onemocnění

Děkujeme za podporu naší osvětové kampaně! Darem vyjadřujete solidaritu pacientkám s gynekologickým nádorem. Za dar 1.000,- Kč vám zašleme fialovou mašličku vyrobenou ze Swarovski křišťálů v Jablonci.
14 500 Kč

přispělo

27 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Společně inspirujeme k pohybu jako prevenci rakoviny.
Již šestá Fialová jízda Prahou upozorňuje na důležitost prevence gynekologických nádorů. Právě pohyb a sport do prevence patří!
Můžete jet na kole, běžet nebo se prostě projít. Oblečte se prosím do fialové barvy, to je tradiční barva naší cyklojízdy.

Máte rádi pohyb? Chcete podpořit pacientky, které mají gynekologický nádor? Přidejte se k Fialové jízdě 2024!

S GO  (gyne-onco day) day se pojí osvětová kampaň pro širokou veřejnost, kdy onkogynekologové vysvětlují benefity očkování proti HPV nebo apelují na ženy, aby nerezignovaly na gynekologické prohlídky ani v pozdějším věku.

Letos se k naší fialové cyklojízdě v Praze připojí i známé tváře. Pokud s námi nemůžete jet a běžet v Praze, vyražte ve vašem městě, kupte si naše fialové funkční tričko nebo čelenku, připněte si naši mašličku, tzv. cancer ribbon a dejte nám o tom vědět. Pošlete nám fotku na instagram s hashtagem GOday.




Akce je součástí celosvětové aktivity World GO Day.

www.goday.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to že jste!!!

Markéta Heuslerova
500 Kč