Ekonews - nadační fond pro podporu a rozvoj nezávislé žurnalistiky


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Ekonews: Svítíme vám na cestu - narozeninová crowdfundingová kampaň

V éře dezinformací a zaujatých názorů je nezávislá žurnalistika důležitější než kdy jindy. Svítí jako maják na cestu, když se ocitneme ve tmě, a pomáhá hledat cesty z krize.

vybíráme od 17.6.2024

Ztrácíte se v moři informaci? Svítíme vám na cestu.

7 600 Kč
vybráno 8 % z 100 000 Kč

zbývá

155 dní

přispělo

10 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Většina z nás v Česku cítí, že je potřeba změnit způsob života a zavést technologická řešení, která by snížila dopady klimatické změny, ať už jsme v roli spotřebitelů nebo manažerů řídících firmy.

V cestě za světlejší budoucností často stojí nedostatek informací nebo naše zkreslené představy. V redakci Ekonews si proto klademe za cíl jasně a přehledně informovat na základě ověřených zdrojů, nejnovějších dat, nezávislých analýz expertů, a pomáhat tak našim čtenářům lépe se zorientovat v nekonečné změti sdělení a názorů.

VIDÍTE V TOM SMYSL? POMOZTE NÁM SVÍTIT DÁL A SILNĚJI

Jsme malá redakce, kterou nefinancují uhlobaroni ani mediální domy. Jsme novináři a nadšenci, kteří chtějí svědomitou a kvalitní novinařinou přispět k pozitivním změnám. Finance získáváme od inzerentů, z grantů, Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky a individuálních dárců, jako jste vy, kteří hledají cestu z krize skrze osobní edukaci a prostřednictvím inspirativních příběhů lidí podnikajících zodpovědně.

JAK NÁS MŮŽETE PODPOŘIT

V naší narozeninové crowdfundingové kampani nás nyní můžete podpořit jakoukoli částkou dle svých finančních možností, a pomoci tak Ekonews svítit zase o něco dál.

Pojďte do toho s námi a pomozte nám do konce letošního listopadu vysbírat 100 000 Kč, díky čemuž vkročíme do jubilejního pátého roku silnější a sebevědomější.

Získané prostředky použijeme na budování stabilního zázemí redakce a na rozšíření redakčního obsahu o rubriku, která vám poradí s mnoha praktickými problémy každodenního života.
 
Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Go Girls!

Dárce
500 Kč