Azylový dům pro ženy a matky s dětmi o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

HLEDÁME 100 HRDINŮ ŠŤASTNÝCH DĚTÍ

Naším posláním je pomáhat maminkám s dětmi, které se ocitly v těžké životní situaci. Náš Azylový dům pro ženy a matky s dětmi o.p.s. ve Vsetíně jim poskytuje bezpečné a klidné místo, kde mohou najít útočiště, a podporu, kterou potřebují k tomu, aby mohly žít lepší život.

vybíráme od 10.9.2024

Hledá se 100 Hrdinů šťastných dětí

Staňte se součástí naší výzvy a podpořte tak znevýhodněné děti, které neměly v životě tolik štěstí. Všichni jsme měli v dětství svého hrdinu – nyní se jím můžete stát vy. Stačí se stát pravidelným dárcem.
200 Kč
vybráno 0 % z 200 000 Kč

zbývá

104 dní

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Náš Azylový dům pro ženy a matky s dětmi letos přichází s novou výzvou – Hledáme 100 hrdinů šťastných dětí. Naším cílem je najít 100 dobrovolných pravidelných dárců pro podporu dětí, které neměly v životě tolik štěstí. Díky vaší pomoci můžeme nejen poskytnout okamžité útočiště, ale také pomoci maminkám a jejich dětem najít nové bydlení a začít nový, šťastnější život.

Jak pomáháme maminkám s dětmi?
Navštivte stránku 100hrdinu.cz, kde se můžete seznámit s naší misí a příběhy maminek s dětmi, kterým díky vaší podpoře pomáháme. Staňte se součástí naší výzvy a pomozte nám vykouzlit dětem úsměv na tváři. Stačí ve formuláři vybrat možnost „měsíčně“ a nastavit pravidelný příspěvek, který byste rádi darovali. Každá částka pomáhá, avšak pokud je to ve vašich možnostech, ideální by pro fungování naší organizace byla částka 300-500 korun měsíčně. Děkujeme, že dáváte dětem šanci na lepší život.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu