Nadační fond Univerzity Karlovy


Vzdělávání a výzkum

Pamětní fond dr. Jana Dlaska

Podpořte s námi studenty finských studií a skandinavistiky na Univerzitě Karlově. Pamětní fond dr. Jana Dlaska vznikl jako vzpomínka na zesnulého pedagoga, který zasvětil svůj život projektům, které spojují lidi i kultury. Přispějte při příležitosti prvního výročí tragické události na Filozofické fakultě UK na projekty studentů a pedagogů, které mají smysl.

vybíráme od 22.10.2024

Pamětní fond dr. Jana Dlaska

Podpořte kreativní studenty finských studií a skandinavistiky, se kterými sdílel pan dr. Dlask společnou vášeň pro vědu.
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Pamětní fond dr. Jana Dlaska má za cíl podpořit studenty finských studií a skandinavistiky, se kterými sdílel společnou vášeň. Pan dr. Dlask dlouhodobě působil na oddělení finských studií  Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, než se stal jednou z obětí tragické události. 

Jeden ze studentů ho popisoval jako postavu: „která spojovala země, kultury i lidi a byla malým českým pokladem...“. Věříme, že projekty mohou spojovat lidi i kultury, pojďte společně s námi podpořit rozvoj finských studií a skandinavistiky.  

Přispějte při příležitosti prvního výročí tragické události na Filozofické fakultě UK na projekty studentů a pedagogů, které mají smysl.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu