Ataccama Software s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

Povodně 2024, Česká Republika

vybíráme od 17.9.2024
64 048 Kč
vybráno 19 % z 330 000 Kč

zbývá

29 dní

přispělo

29 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
O víkendu zasáhly Českou republiku a Slovenskou republiku extrémní deště, které způsobily ničivé záplavy a poškodily budovy, silnice, majetek a bohužel zmařily i lidské životy.

Rádi bychom nabídli veškerou možnou pomoc lidem v postižených oblastech České republiky.
V duchu naší firemní kultury a firemních hodnot bychom rádi společně přispěli na pomoc těm, kteří to nyní nejvíce potřebují. Každý příspěvek, malý či velký, má obrovský význam a může pomoci lidem postavit se zase zpět na nohy.

Připoj se k naší finanční sbírce pro neziskovou organizaci ADRA, která již 30 let poskytuje humanitární pomoc.

Ataccama zdvojnásobí vybranou částku, až do výše 20k CAD / 330k CZK / 13k EUR celkem pro obě lokality, CZ i SK. Poměr darovaných prostředků mezi CZ a SK určí, jak budou rozděleny tyto dodatečné finanční prostředky.

Děkujeme za vaše příspěvky.
ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


At se brzy vratite do svych domovu!

Dárce
5 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024