AV MEDIA SYSTEMS, a.s.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Povodně ČR

AV MEDIA pro oběti povodní

vybíráme od 18.9.2024
241 650 Kč
vybráno 81 % z 300 000 Kč

zbývá

6 dní

přispělo

57 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Českou republiku zasáhly ničivé povodně, které během chvíle obrátily mnoha lidem životy naruby. Braly střechy nad hlavou, ničily domovy, fatálně poškodily infrastrukturu mnoha obcí a měst. 

Firmy holgingu Visual Comunication (AV MEDIA SYSTEMS, AV MEDIA EVENTS, AV MEDIA SSC, Design 4avi) zaměstnávají lidi ze všech regionů. Naše služby poskytujeme zákazníkům napříč Českem. Vnímáme proto velkou potřebu aktivně se zapojit do pomoci.

Pojďte společně s námi přispět obětem povodní. 

Rozhodli jsme se pomáhat prostřednictvím organizace Člověk v tísni. Ve stálých kancelářích Člověka v tísni v Olomouci a Jeseníku již pracují povodňové týmy, do terénu vyráží přes 30 terénních pracovníků vyškolených v pomoci lidem postiženým mimořádnou událostí či v krizové intervenci. Rozsah povodní je na mnoha místech horší než při záplavách v roce 1997, zejména na Krnovsku a Jesenicku způsobila velká voda nesmírné škody.

Ke každé vámi darované koruně přidáme další dvě!
Na počítadle tak vidíte souhrnnou částku darů od zaměstnanců i násobení AV MEDIA.



People in Need - Člověk v tísni
Pomozte s námi obětem povodní! V reakci na povodně jsme aktivizovali týmy našich terénních pracovníků, kteří již začali pomáhat v postižených oblastech. Jsme také ve spojení s integrovaným záchranným systémem a případnou pomoc koordinujeme s dalšími organizacemi.
S odstraňováním následků povodní máme dlouhodobou zkušenost

V prvních týdnech se soustředíme na okamžitou materiální pomoc obcím, ale svoji hlavní úlohu vnímáme v adresné pomoci a obnově zasažených domácností. Mapujeme potřeby v postižených oblastech spolu se starosty a krizovými štáby, obcházíme jednotlivé domácnosti a zaměřujeme se na pomoc těm nejzranitelnějším, jednotlivcům nebo rodinám bez příbuzných a větších úspor. Poskytujeme psychologickou pomoc, radíme s vyřízením pomoci od státu, ale i s opravami domů či jejich vysoušením.

Na místě často působíme i roky po katastrofě, kdy se pozornost přesouvá jinam, ale lidé se stále nějak vypořádávají s následky.

Držte se a přeji hodně sil

Iveta Kantorovská
500 Kč

Vím, že je to hodně těžké, sám jsem měl u Labe chatu pod vodou již třikrát. Ale je to jen chata, bydlet bylo stále kde. Pevné nervy a držte se.

Dárce
2 000 Kč

Držte se a zvládněte to!

Martina Lukesova
5 000 Kč

Přejeme, ať se váš život vrátí co nejdříve do normálu.

Roman Kopecký
2 000 Kč

díky AV Media

Tomáš Matoušek
500 Kč

🍀

NelaV
500 Kč

Pracuju rád pro firmu, která pomáhá... Když každý dáme trochu, věřím, že to pomůže hodně.

Jaroslav Černý
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Povodně ČR