BlueLink International CZ s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt SOS ADRA: POVODNĚ 2024

Flood relief from BlueLink International CZ

vybíráme od 18.9.2024
19 200 Kč
vybráno 32 % z 60 000 Kč

zbývá

21 dní

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
At BlueLink International CZ,  we value the community and environment we are part of. In light of the devastating floods currently impacting regions across the Czech Republic, we now have the opportunity to join our ESG partner, ADRA, and provide crucial support to those in need. 
Dear colleagues

We invite you to join and contribute in this special fundraising campaign under ADRA's humanitarian initiative. All donations will be used for financial assistance to people whose homes were destroyed by the disaster, for the coordination of volunteer assistance and the distribution of material aid. Specially trained teams will also focus on psychosocial assistance.

BlueLink will match the total amount of donations raised during this campaign, doubling the support we can provide to flood relief efforts.

Let’s unite as a team to make a real impact. Every contribution, no matter how big or small, will make a meaningful difference!

Many thanks to all contributors!

ADRA, o.p.s.
Přispějte finančním darem lidem zasaženým povodněmi v Česku. Děkujeme, že pomáháte s námi.
POVODNĚ V ČESKÉ REPUBLICE

ADRA pomáhá s likvidací následků povodní v Česku. Vaše finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci. Dary budou využity jak na pomoc lidem, kterým velká voda zničila domy, tak koordinaci dobrovolnické pomoci při uklízení následků povodně. Speciálně proškolené týmy se pak zaměří i na psychosociální pomoc lidem, kterými katastrofa otřásla. Jsme připraveni pomáhat i dlouhodobě například při sanaci studní.

„Opakovaně se potvrzuje, že když jde do tuhého, umíme se jako národ semknout a pomoci. Chtěl bych za to moc poděkovat, protože právě díky této solidaritě dokážeme rychle reagovat na krizové situace." 
Josef Koláček, vedoucí Oddělení mimořádných událostí ADRA

Aktuální informace o poskytované pomoci najdete na webu www.adra.cz a na profilech ADRA na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Vaše ADRA


Drž se Moravo, Moravěnko!:)

Martin Vývoda
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: SOS ADRA: POVODNĚ 2024